Hvordan til at plante grøntsager med blære

August 22

Blære sig fremstilles et produktlinje af Libanon Seaboard Corporation, der tilbyder en bred vifte af produkter til at fjerne ukrudt i den hjem landskab. Deres blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen er en økologisk løsning, der sikkert fjerner ukrudt i køkkenhaver, dermed reducere mængden af arbejde, der kræves i tendens afgrøden. Blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen er sikker at bruge på spiselige planter og er ikke giftigt for kæledyr og børn selv umiddelbart efter ansøgning.

Instruktioner

•Weed i hånden hele haven område til at fjerne alle uønskede planter. Blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen ikke dræbe eksisterende ukrudt, så de vil fortsætte med at vokse, hvis du ikke fjerner dem.

•Plant grøntsager som ønsket, ved hjælp af afstand og dybde kravene angivet på plante labels. Hvis du er plantning grøntsagsfrø, vente, indtil grøntsagerne er mindst 2 inches høj før du anvender den blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen. Produktet virker ved at hæmme frø spiring og vil forhindre, at grøntsagsfrø spiring.

•Sprinkle granulerne blære sig vegetabilske haven Weed forebyggelsen over hele køkkenhaven med en hastighed på 5 lb. for hver 250 kvadratfod af haven område. Hvis du har et område, der er særligt udsat for ukrudt eller græs, kan du sikkert dobbelt så meget, at du anvender.

•Træk en rake på tværs af alle jord områder i haven for at blande blære produktet let i øverst 1/4 tomme af jorden. Vær forsigtig, så at du ikke skader grøntsager eller deres rodsystemer.

•Kapacitet hele køkkenhaven med en slange eller sprinklere indtil jorden er fugtig til en 1 - eller 2-tommers dybde.

•Reapply blære vegetabilske haven Weed forebyggelsen hver fire til seks uger før høst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com