Hvordan til at plante gul Squash

November 13

Hvordan til at plante gul Squash

Et dagligt syn i sommeren haver, gul squash giver en bountiful afgrøde med lille indsats. Det kommer i crook-hals og straight-hals sorter og kan dyrkes på en bakke, i en jordovn kranse eller på et espalier. Udvise lidt forsigtighed mod skadedyr og du kan nyde din gyldne høst i hele vækstsæsonen.

Instruktioner

•Plant gul squash ved direkte såning efter sidst forventet frost dato. Forvente spiring i syv og 14 dage; begynde at høste i 45-80 dage. Gule squash foretrækker varmt vejr. Vand regelmæssigt og befrugte disse tunge foderautomater flere gange igennem vækstsæsonen.

•Maximize høst ved hjælp af arvesagen beplantninger med 10-14 dages mellemrum. Gule squash producerer både mandlige og kvindelige blomster. Kun den kvindelige blossom sætter frugt.

•Tag fordel af følgesvend plantning at bekæmpe skadedyr. Plante radise frø, omkring den tilsigtede squash plantning site, et par dage før såning af squash frø for at modvirke squash soegeren. Fjerne og destruere alle angrebne planter straks for at undgå soegeren breder sig til andre planter. Andre skadedyr kan true gul squash afhængigt af dit område.

•Tillad plads til gul squash til spredt ved at plante det på små bakker 3 til 4 fod i diameter. Surround-bakken med en lavvandet kunstvanding kanal til at lette vanding og gødskning uden befugtning bladene. Plante tre til seks frø pr. bakke, så tynde at de tre stærkeste planter.

•Modify en bakke i et kransediagram til alternativ plantning metode. Rejse jorden i en ring omkring 1 fod bred omkring en central depression 2 til 3 fod i diameter. Så fem til seks frøene ækvidistante rundt i ringen. Bruge den centrale depression til vanding og gødskning planterne.

•Brug et espalier at dyrke squash hvor der er ikke plads til at tillade vinstokke til at køre. Lodret havearbejde teknikker give en måde at dyrke gul squash i et lille rum. Så frøene nærmere, når du planlægger en lodret bed, da planterne vil vokse op og ikke ud. Du kan høste en renere afgrøde fra espalier og reducere muligheden for squash soegeren angreb ved at have størstedelen af planten ud af jorden.

Tips & advarsler

  • Fremme fortsat produktion af høst hver squash, før det bliver for stor. De er mest møre, når mindre end 8 inches lang. Kassér tilgroede squash i stedet for at lade det forblive på busken. Tjek planterne dagligt--squash modnes meget hurtigt i varmt vejr.
  • Cut squash fra vin i stedet for at trække det ud. Undgå stikkende hårene på stilken--de kan irritere din hud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com