Hvordan til at plante Hibiscus udendørs

August 26

Hibiscuses er betagende tropisk skønheder. De kommer i store sorter herunder både flerårige og årlige planter, og er også tilgængelig i både buske og træer. Den smukke blomstrer produceret af hibiscus varierer i farve fra hvid, rød, gul, lilla, orange og pink til en blanding af diverse nuancer. Hibiscus er et godt valg til at tilføje til ethvert udendørs områder. Du kan plante hibiscus udendørs, hvis du ved hvordan. Detaljerne nedenfor vil give dig oplysninger om, hvordan til at plante hibiscus udendørs.

Instruktioner

•Purchase din hibiscus. Du kan have at gøre lidt forskning for at finde den bedste hibiscus udvalg til at arbejde i dit voksende område, men dette kan nemt ske online ved at gøre specifikke søgninger, gennem tale med fagfolk på din lokale havecentre (eller planteskoler) eller ved at læse op på hibiscus i dit lokale bibliotek. Når du har fundet den hibiscus ønskede, købe dem. Det er bedst at plante hibiscus i foråret.

•Locate den bedste solrige sted for udendørs plantning. Hibiscuses er bedst i områder, der har fuld sol. Flere tropiske klimaer kan delvis skygge områder, men hibiscus placeres i et område med lav vind så godt. Du kan bruge vægge eller espalier som vinden blokke, så længe de ikke hindrer sollyset. Grave et hul til din hibiscus, der er dobbelt størrelse af rodklumpen.

•Tilvejebringelse ordentlig dræning og den bedste jord til dyrkning af hibiscus. Den jord, som du vokse din hibiscus i er yderst kritisk. Det skal give tilstrækkelige dræning. Vælg områder der dræn godt eller er forhøjet, hvis der er en mulighed for rødderne bliver mættet. Du kan tilføje klipper (lava klipper arbejde stor) og grus i bunden af hullet til at skabe et fundament for din hibiscus. Tilføje et lag af jord og kompost. Sted hibiscus i hullet så rodklumpen at være lidt over jordoverfladen. Udfylde området med flere kompost og jorden. PH-niveau i jorden bør være omkring 6-7. Du bør tilføje næringsstoffer i form af gødning eller organisk kompost løbende (månedlige) til at holde din hibiscus blomstrer i hele sæsonen.

• Giv din hibiscus masser af vand og barkflis. Det er afgørende at give vand nok som hibiscus trives i fugt og høj luftfugtighed. Det er bedre at give mindre ofte, men mere komplet soakings til din hibiscus end at vand ofte uden megen fugt indtrængen. Vandet ekstra i vækstsæsonen og mindre ofte i de køligere måneder. Det vil også hjælpe, hvis du tilføje barkflis til din hibiscus. Barkflis vil bevare fugten i jorden og det vil desuden tilføje beluftning og næringsstoffer


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com