Hvordan til at plante Hubbard Squash frø

December 20

University of Illinois kalder Hubbard squash, en af de mest populære former for winter squash til at vokse. Det er populært til madlavning, hvor det kan være mosede op og tilføjet til en bred vifte af retter som supper og bagværk. Du kan købe Hubbard squash stiklinger i din favorit haven butik eller dyrke squash fra frø sået direkte i din baghave. Starte plantning dine squash, så snart den sidste frost dato i dit område er overskredet.

Instruktioner

•Break op havejord med din spade til en dybde af 12-24 inches.

•Mix i 2 inches af alderen kompost. Dette øger din have mikronæringsstoffer niveauer og også forbedrer jord beluftning og fugt fastholdelse, alle kvaliteter, der kan forbedre din Hubbard squash planters vækst.

•Bury Hubbard squash frø omtrent 1 tomme nedenfor jordoverfladen og ca 5 fødder fra hinanden. Hvis du er voksende mere end én række af Hubbard squash, space dem fra hinanden af 7 til 10 fod.

•Irrigate jord med en vand slange eller vanding kan to gange om dagen. Brug vand nok til at fugte jord til en dybde af 2 inches. Holde strømmen af vand lave, så du ikke plaske væk den jord, som dækker dine Hubbard squash frø.

Kil vanding når først frøene er spiret. Frøene vil typisk spire i syv til 10 dage. Når de er spiret, vand en gang om dagen og brug vand nok til at fugte jord til en dybde af 6 til 8 inches.

•Pile 2 inches af barkflis omkring Hubbard squash planter når de har kommet frem og nåede en højde af 3 til 4 inches. Barkflis hjælper med at holde ukrudt i skak, indtil anlægget er stor nok, at dens skygge fortrænger ud potentielle ukrudt.

Tips & advarsler

  • Når du har høstet din vinter squash fra din Hubbard plante, kan du gemme det i et køligt og tørt rum, som har en gennemsnitlig temperatur lige fra 45 til 50 grader Fahrenheit. Når den gemmes på denne måde, kan Hubbard squash opbevares i op til tre måneder. Hvis du skærer op din squash, gemme det i dit køleskab for op til en uge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com