Hvordan til at plante i en stor Container for skygge

January 12

Containere placeret strategisk rundt din udendørs dæk kan hjælpe med at udfylde hullerne i skyggefulde områder. Containere tilføje visuelle interesse på dine dæk, våbenhus eller endda anbragt i en mulched have med forskellige højder og kontrasterende løv. Plantning i en stor container blot kræver et større antal planter, der kan tåle svagt lys. Planlægge din container haven kræver, at vælge planter, der er skygge tolerante og er af forskellige højder at skabe dybde i beholderen.

Instruktioner

At vælge nuance Container planter

•Decide hvis du ønsker at genopbygge plantageejer hvert år med enårige (die hver vinter) eller plante et mere permanent container arrangement med flerårige planter, at forynge hvert år. Rådfør dig med planteskolen til at finde de bedste valg af planter til dit område.

•Vælg din højeste planter først. Planteskoler generelt holde disse planter inde i drivhusene, da planterne ikke kan håndtere direkte sollys. Nogle store valg for højde og løv omfatter hosta, bregner og pyntegræsser (pigge). Hostas har brogede blade skabe løv interesse i beholderen. Pyntegræsser kommer i en række farver og højder. De fleste flerårig pyntegræsser vinteren ikke meget godt i en container.

•Kontrollér ud de brogede planter, der ikke blomstrer, men levende blade skygger af dyb magenta, pink, lys grøn og mørk grøn. Coleus og brunnera kommer i mange forskellige farver og størrelser til at tilføje en ikke-blomstrende stænk af farve til skyggen container haven.

•Vælge et par skygge-elskende blomstrende planter. Begonier, impatiens, pelargonier, New Guinea impatiens og blødende hjerter tilføje farve til objektbeholderen. Sørg for at vælge bare et par planter at give plads til planter til at vokse og blomstre. Plan om at bryde op blomster med interessante brogede planter til at tilføje sort eller flok blomstrer sammen foran puljen til trække øjet op til de højere prydplanter.

•Medtagelse nogle vinstokke i dine indkøb fra Gartneriet. Vinca vin eller vedbend vil vokse til at drapere dramatisk over af objektbeholderens kanter. Vinstokke tilføje et færdigt look til plantageejer og udfylde hullerne mellem større planter.

Plantning din store Container

•Sæt din store container, hvor det bliver permanent hvile. Vælg denne placering omhyggeligt, da de største containere kræver en god mængde af snavs.

•Punch flere huller i siderne af mindst et dusin tomme soda dåser. Line nederste fjerdedel af beholderen med disse tomme dåser. Dåser hjælpe dræning og også mindske den samlede vægt af beholderen.

•Tilføj et lag af grus over dåser i beholderen. Dette lag skal være omkring 4 inches tyk så vandet kan passere fra de øverste lag af pottemuld.

•Tilføj et lag af pottemuld over grus til omkring 10 inches fra kanten af containeren. Give plads til at placere dine planter komfortabelt i beholderen at give masser af plads til planter til at vokse.

•Plan container layout ved at placere planter (inde i Potter fra planteskolen) i beholderen. Flytte ting rundt til at beslutte, hvad ser bedst. Generelt er holdning højere planter i midten eller nær den tilbage rand af beholderen hvis du planlægger at placere den mod en mur. Højder forventes at falde fra centrum til kanterne eller fra tilbage til forsiden.

•Squeeze plastikpotter i hver plante til at løsne snavs. Forstå planten ned lav på stilk nær jorden og pop det ud af den plastikbeholder.

•Kop plante i håndfladerne og blidt Tryk på fingrene ind i siderne af anlægget. Dette løsner rødder for at tillade planterødder at vokse ud af stedet tilbage i sig selv.

•Plant højeste til mindste planter i containeren. Udfyld omkring hver plante med pottemuld, og sørg for at presse snavs fast på plads omkring anlægget.

Tips & advarsler

  • Skygge containere har brug for masser af vand ligesom sol-elskende planter. Sørg for at vandet din container regelmæssigt for at holde dine planter sunde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com