Hvordan til at plante i en whisky tønde

November 16

Whisky Tønder, der engang blev brugt til at holde destilleret spiritus kan genbruges for at oprette en dekorative og funktionelle hjørne i en gården eller haven. Whisky Tønder passer med mange indretning stilarter. De kan også vejret og udvikle en patina, hvis de omfatter metal hardware i deres konstruktion. Whisky Tønder tilbyder et stænk af farve i et hjørne når fyldt med en række årlige planter. De kan også fungere som en space saver køkkenhave.

Instruktioner

•Vælg hvor du ønsker din have til at være. Sørg for, vil der være mindst seks timers direkte sollys for planter, der kræver fuld sol og mindre end to timer af direkte sollys til skygge-elskende planter. Sørg for at der er plads nok til at rumme din whisky tønde på veranda, gårdhave eller udpegede baggård område.

•Vælg planter til tønden. I gennemsnit, holder en flad generelt omkring seks firkantede beholdere indeholdende seks planter eller 36 planter alt. Nogle lejligheder kan holde større hybride planter i 3-tommer runde beholdere, så to lejligheder kan være nødvendig. Enårige, vælge planter, der er kompakt og kort, såsom begonier eller impatiens. Du kan tilføje en kant med efterfølgende planter såsom ivy eller petunias. Spikes eller en enestående høj plante kan fremhæve midten.

For grøntsager eller urter, vælge enten højere eller kortere planter---ikke blande eller matche. Vælg planter som tomater, salat eller peberfrugter, fordi planterne er generelt små.

•Hold i tankerne at enårige bør plantes tæt sammen for at give en dramatisk visning. Grøntsager bør holdes på et minimum. De fleste whisky Tønder bør ikke have mere end tre planter. Nogle planter, såsom tomater, skal støtte og bør være i stand til at frit fald over kanten af tønden.

•Forbered tønde ved at skylle interiøret. Reparere eventuelle svage pletter med en hammer og søm. Placer tønden i en oprejst position.

•Fyld bunden af tønden med letvægts flasker eller dåser. Fyld op til 6 inches fra randen eller toppen af tønden. Sted affaldssæk oven på dåser. Tuck kanterne af posen ned så posen skaber overflade til jorden.

•Pour omkring 3 til 4 inches af muld på skrald taske og jævnt fordelt. Begynd at tilføje planter, ved hjælp af haven murske, hvis nødvendigt. Udfylde hullerne med mere muldjord, således at planterne er lige under eller endda med rim af tønden. Vand grundigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com