Hvordan til at plante i nærheden af en elektrisk boks

August 23

En nødvendig del af de fleste moderne huse er den elektriske eller meter boks, der viser en udlæsning af hjemmets strømforbrug. Mens du ikke kan blot fjerne boksen magt, kan det give en uskøn blight på facaden af dit hjem eller i din have. En løsning er at camouflere boksen med buske, blomster eller buske. Der er et par overvejelser at huske, men, for at sikre, at dit elektriske boks forklædning ikke gør mere skade end gavn.

Instruktioner

•Dig ud af det område, hvor du agter at plante, går langsomt og omhyggeligt, som vil der naturligvis være elektriske kabler under overfladen. Mens du vil ikke bryde disse kabler med omhyggelig, lavvandede grave ved hjælp af en murske eller en spade, kaster med en elektrisk hoe eller uforsigtig dybe grave kan være meget farligt.

•Plant små blomster eller buske i nærheden af eller omkring boksen magt. Ikke plante tornede buske, tykke buske eller træer, der vil vokse til uigennemtrængelige forhindringer, fordi måleren læsere skal stadig kunne klart få adgang til og se boksen magt. De fleste elselskaber vil bede at du fjerne eller beskære sådanne planter.

•Flyt store buske eller høje træer langt nok frem til at forlade semi-skjult men klar adgang til boksen magt bag anlægget. Check af inspicerende boksen dig selv: Hvis du ikke kan komfortabelt adgang til og læse det, ej heller kan varmeaflæser. Sørg for at forklare din power selskab eller meter læser hvordan adgang til boksen.

•Kapacitet og har tendens til at dine blomster eller buske, som du ville enhver anden planter. Power kasser er designet til at modstå barske vejr og miljømæssige forhold, så der er ingen grund til at bekymre dig om elektrisk stød eller kortslutninger hvis du få boksen lidt våd mens vanding.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com