Hvordan til at plante jordbær med tomatplanter

May 21

Følgesvend plantning kan være en opskrift på succes for gartnere. Plantning nogle urter og grøntsager med eller i nærheden af andre kan hjælpe afværge nogle fælles haven sygdomme og insekter, i realiteten fungerer som en naturlig og økologisk insekticider. Tomater og jordbær supplerer ikke hinanden på denne måde; de kan faktisk være mere skadelige end gavnlige, når de plantes sammen. Men følgesvend plantning er også et nyttigt pladsbesparende værktøj for dem med mindre havearbejde parceller, og hvis det er tilfældet, der er et par teknikker til at forsøge at gøre forholdet arbejde.

Instruktioner

Forpakket de hjerteligste jordbær sorter du kan finde, beder den haven butik i dit område hvilke er resistente over for Verticillium, en rod-rådnende sygdom spredes af tomater.

•Vælge et godt sted at plante jordbær først i det tidlige forår, og hvis muligt, vente et helt år eller mere, før plantning tomater i samme område. Dette giver jordbær planter tid til at trives på egen hånd. Plante jordbær hvor tomater, peber, aubergine, eller peber ikke er vokset inden for de seneste fire år. Disse andre grøntsager bære undertiden Verticillium, som er skadelige for jordbær planter.

•Mix kompost i jorden for at skabe en næringsrig tekstur, som dræner let, ved hjælp af målinger anbefalet på kompost vejledning. Hvis du bruger gødning, blandes i jorden før plantning af jordbær.

•Plant tomater når alle faren for frost er gået i din zone. Inden du lægger dem i jorden, bland i kompost og gødning (hvis du bruger). Hvis det er muligt, plante tomater i to fødder af hinanden og jordbær planter.

•Brug tomat bure at støtte tomatplanter opad, som de vokser. Jordbær tendens til at vokse tæt på jorden, og bure vil tillade dem at modtage sollys og ikke får presset ud.

•Efter tomater har høstet for sæsonen, fjerne planter fra jorden og tilføje næringsrig kompost og gødning (hvis du bruger) for at holde jordbær stærk for kommende år.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com