Hvordan til at plante Kamille i Zone 6

February 11

Nu hedder Chamaemelum nobile, gik romersk kamille engang af botaniske navn Anthemis nobilis. Denne hårdføre staude producerer lysegrønt, mat-lignende blade, der vokser til en beskeden højde på 6 inches. 24-tommer stilke toppet med lille hvid, daisy look-alikes pryder løv i sommer. Gartnere i US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 6, der længes efter den søde duft af kamille i deres værfter kan plante urt i veldrænet jord og fuld sol, så snart frosten er ikke længere en mulighed.

Instruktioner

•Forbered plantning plot, når jorden ikke længere er frosset. Bryde op store klumper af jord med en pitchfork. Kamille favoriserer jordbund med en pH-værdi mellem 6,5 og 8.0. Jordtyper varierer i hele zone 6. Hvis du ikke kender din brudt jord pH-værdi, skal du teste det med en jord testkit.

•Modify jord med tørv eller lime hvis jord test afslører en pH-værdi uden for det foretrukne område. Sphagnum vil sænke pH over 8.0. Hvis jord pH er nedenfor 6.5, hæve det ved at tilføje kalk. Tilføj de nødvendige ændringsforslag ifølge etiketten instruktioner.

•Dig huller, der passer til størrelsen af Kamilles Planteskole beholdere med en hånd murske, afstand mellem hvert hul på mindst 4 inches fra næste. Plante Kamille mellem 30 marts og April 30 i zone 6.

•Saturate jord til en 1-tommer dybde med en haveslange umiddelbart efter plantning af kamille. Den gennemsnitlige nedbør i zone 6 varierer afhængigt af placering. Fortsætte med at give 1 tomme af supplerende vanding hver uge med en haveslange for den første vækstsæson. Når rødderne etablere, normalt ved den anden vækstsæson, vil supplerende vanding ikke længere være nødvendigt.

•Tillad kamille at dø tilbage naturligt i den sene falder. Cut kamille planter til linjen jord med en græsslåmaskine eller hækklippere efter den første frost om vinteren. Den første vinter frost påvirker sædvanligvis zone 6 mellem September 30-oktober 30. Opskæringsvirksomheder til linjen jord vil øge vigor det følgende forår.

Tips & advarsler

  • Ægte kamille er ofte forveksles med falske eller tysk kamille ("Anthemis biebersteiniana").
  • Høst kamille blomster i løbet af deres sommer blomstrer til brug i te. Bruge et par skarpe Sakse til snip blomstrer fra stilke.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com