Hvordan til at plante kost majs

September 27

Hvordan til at plante kost majs

Kost majs er egentlig ikke en majs - det er er en græs-lignende sorghum. Once upon a time kost majs revolutionerede husholdning på en subtil måde: det erstattet ineffektive kviste og majs avner som det materiale, der anvendes til at koste. Med sine lange, woody stilke, fibrøst kvaster og farverige frø, er kost majs et populært materiale til kranse, buketter og mange håndværk. Det vil vokse næsten overalt at majs vokser godt-- og det er vokset samme måde majs er vokset. Det forklarer måske hvorfor udtrykket "kost majs" fortsætter.

.

Instruktioner

•Til jord i et område, der modtager fuld sol. Arbejde for at bryde op af jorden i den ene retning, så vende tilbage til arbejde i marken vinkelret på den oprindelige retning. Spredes et lag kompost eller staldgødning, og arbejde det ind i jorden på den sidste runde af tilling. Nøjagtige beløb er ikke vigtigt; bare arbejde i generøse mængder.

•Plant frø to uger efter den sidste frost, når jorden temperaturen når omkring 60-65 grader Fahrenheit (mellem 1 maj og juni 15, afhængigt af din placering). Brug en hakke til at oprette en fure; begrave hver gyvel majs frø 1 tommer dyb og 3 inches fra hinanden (på tørre steder, 6 til 9 inches fra hinanden). Gøre blok-lignende rækker 36 til 40 inches fra hinanden, i stedet for en lang række, for bedste bestøvning.

•Kapacitet kost majs ofte: stikke fingeren en tomme eller to i jorden; Hvis det føles tør, har det brug for fugt. Blød jord til en dybde på omkring 5 eller 6 inches, derefter vente, indtil det er tørt igen før gentagelse. Kost majs gør bedst i fugtig, men veldrænet jord, så undgå konstant vanding.

•Weed din kost majs som nødvendigt. Store anlæg kan konkurrere med ukrudt, men frøplanter er sårbare over for at blive kvalt ud. Fjerne alle syge eller døde planter fra din kost-majs, som du ukrudt for at undgå spredning af sygdommen.

•Harvest kost majs når det hele bush ændres fra bleggul til lys grøn. Høst vil for tidligt resultere i svage fibre. Indsamle kost majs, før det bliver en rødlig farve for at undgå mindre fleksible kost majs. Det ideelle tidspunkt at høste er omkring 15 uger; så lidt som 4-5 dages forsinkelse kan resultere i rød broom majs.

Hæng broom majs pensel hovedet til tørre. Efter et par uger er det klar til brug for kunsthåndværk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com