Hvordan til at plante løg med en Jang såmaskine

October 15

Hvordan til at plante løg med en Jang såmaskine

Jang ren Seeder er lavet til brug i en stor have. Det er fremstillet i Korea af Jang Automation virksomhed og er tilgængelig for køb via større haven forsyning forhandlere i hele USA Det kan også være købt fra mange farm udstyr sælgere eller bestilt fra online-kilder. Seeder fremskynder høj grad processen med at plante en have ved at tilbyde en måde til at hurtigt plante forskellige frø, herunder kål, salat, radise og løg. Det er nemt at bruge og er ikke-motoriseret, med al magt kommer fra den person, der skubber det.

Instruktioner

•Measure diameter af frø du vil plantning. Låget af frø hopper er dækket med måling smilehuller til dette formål. Hæld nogle af dine frø i låget og bestemme måling. Returnere frø til pakken.

•Sæt den korrekte rulle til bunden af tragten. Dette vil forårsage såmaskine at dispensere løg frø en ad gangen som maskinen skubbes langs rækken. En fælles roller for løg er X-12, som vil plante frø 2 til 5 inches fra hinanden i rækken.

•Juster afstanden så at det er i overensstemmelse med den afstand, der kræves for slags løg du er plantning. Fjern dækslet til afstand-kæden og ændre tandhjul for at give afstanden dine frø kræver. Afstanden skal matche roller størrelse, så hvis du bruger X-12 roller kan du indstille afstanden for 2, 3, 4 eller 5 inches. Sæt bagcoveret.

•Fyld hopper med frø og placere den på seeder. Du kan returnere ubrugte frø til pakken, så du ikke bekymre dig om overfyldning opsamlingsbeholderen.

•Juster dybden af furrower ved at dreje dybde justeringsskrue, som er placeret direkte bag furrowing hjulet. Dreje det, indtil indstillingen er korrekt for din løg frø.

•Sæt såmaskine ved begyndelsen af rækken. Jorden bør allerede dyrket og klar til plantning. Skubbe seeder i en lige linje langs rækken. Forhjulet skaber furer for frø, afsnittet center sætter frø, og baghjulet dækker frø. Når du når til slutningen af rækken, er dine frø plantet. Gentag i en ny række, indtil alle dine løg udplantes.

Tips & advarsler

  • De enkelt række Jang ren Seeder er den enkleste og mest overkommelige såmaskine, der Jang gør, men for dem med større arealer til at plante Jang gør Såmaskiner, der samtidig kan plante flere rækker. Virksomheden producerer også motoriseret såmaskiner og sæd, som kan knyttes til en traktor til store udplantning. Alle opererer på principper svarende til den rene såmaskine.
  • Nogle væsentlige dele af Jang seeder er plast og med forbehold af brud på visse betingelser. Følg alle producentens omhu og skik belæring hen til forhindre skader på maskinen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com