Hvordan til at plante Lucerne græs Mix i Montana

October 15

Ifølge Beef.com, kan plantning af en blanding af Lucerne og græs høste stor næring til kvæg og andre husdyr. Derudover græs som orchardgrass er i stand til at vokse i områder at Lucerne ikke kan være i stand til at etablere stærke rødder. Fordi Montana omfatter USDA plante hårdførhed zoner 2 til 5, skal gartnere plante deres Lucerne græs mix efter den sidste frost i foråret. University of Montana anbefaler imidlertid, at avlerne anvender pre emergent herbicid til deres værftet før såningen frø for at reducere deres weed befolkning.

Instruktioner

•Dig 10 huller, 6 inches dyb, i hele din værftet. Indsamle halv kop af jord fra bunden og sted i en spand blandes i jorden. Skovl i en beholder halv kop jord og mail til nærmeste Montana Cooperative udvidelse kontor for at få din jord pH testet. Alle planter har en bestemt jord pH rækkevidde de skal vokse bedste. Lucerne forudsætter en lang række mellem 6,8 til 7,0. Vente tre til fire uger for resultaterne.

•Applicer kalk til jord, der er alt for sure og svovl til alkalisk. Resultater fra din udvidelse office vil gøre jord ændringsforslag anbefalinger og gødning krav. Fordelt enten kalk og svovl og vand i området.

•Till jord til at opløse alle klumper af snavs. Rulle en græsplæne rulle over området. Hæld alfalfa græs frø mix i en frø sprederen. Angive sprederen, så det vil distribuere mellem 18 til 20 pounds af frø pr. hektar. Gå frem og tilbage på tværs af plænen distribuere frøene.

•Dæk din Lucerne græsfrø blandes med 1/4 tomme af kompost.

•Applicer starter gødning med en NPK beløb på 20-60-20. NPK står for kvælstof, fosfor og kalium. Hæld gødningen i din gødningsspreder og gang i hele din værftet efter en imaginær linje. Vand jorden, således at den er fugtig, men ikke mættet.

Tips & advarsler

  • Holde de alfalfa græsfrø jorden fugtig i den første måned for at fremme spiring.
  • Undgå vanding i slutningen af dagen, fordi det kan fremme svampesygdomme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com