Hvordan til at plante Lucerne græsfrø

May 11

Hvordan til at plante Lucerne græsfrø

Hjemmehørende i Sydøstasien og medlem af familien ært af bælgplanter, Lucerne græs (Medicago sativahas) har en gennemsnitlige levetid på 3 til 12 år. Betragtes som en cool-forvitret staude, gror Lucerne græs til højder af 3 fødder ved modenhed med et dybt rodsystem, der kan strække sig så langt som 15 fod. Lucerne græs producerer blålige lilla blomster, der blomstrer fra juni til September, tilføje en prydværdi når plantet i baggård landskab.

Instruktioner

•Test din jord før broadcasting Lucerne græsfrø. Lucerne græs foretrækker at vokse i jordbund med en pH-værdi mellem 6,5 og 7,5. Hvis du ikke kender pH-værdien af din jord, købe en jord test kit fra et havecenter.

•Forbered jord til sensommeren plantning. Bryde op af jorden med en pitchfork og tilsætte kalk, hvis jord test afslører en pH-værdi under 6,5, eller bland sphagnum i jorden, hvis pH er over 7,5. Tilføje nødvendige ændringsforslag efter etiket instruktioner.

•Rundsending alfalfa græsfrø over jorden. Bare snuppe en håndfuld Lucerne frø og fan dem ud på jorden foran dig. Rake jorden forsigtigt med en metal haven rake til at dække alfalfa græsfrø med et tyndt lag jord.

•Tilvejebringelse alfalfa græs frø med mindst 1 tommer vand pr. uge under spiringen processen tager mellem 3 og 7 dage. Opretholde fugtige jordbundsforhold ved hjælp af en soaker slange i det første år af vækst. Hold jorden fugtig, ikke våd, på en 1-tommer dybde på alle tidspunkter.

•Fjern alle ukrudt, der kan vokse mellem vingerne af alfalfa græs. Ukrudt vil konkurrere med unge Lucerne stiklinger for vand som de vokser, så trækker ukrudt med din behandskede hænder når du ser dem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com