Hvordan til at plante Lucerne i et eksisterende felt

July 13

Hvordan til at plante Lucerne i et eksisterende felt

Lucerne er fundet i de fleste dele af verden. Det er populært på grund af sin høje feed værdi og produktivitet. Af alle flerårige foderplanter bælgplanter, det har den højeste succesrate og producerer det højeste udbytte. Store proteinindhold gør det en fantastisk tilføjelse til korn og majs, når bestemmelse af husdyr rationer. Lucerne kan plantes til hø, græs, jordforbedring, ensilage og jordbundens bevarelse. Plante Lucerne i et eksisterende felt ved første gøde jorden og fjerne ukrudt.

Instruktioner

•Gather jord til at danne en prøve til test. Grave 6-tommer dybe huller på forskellige steder i feltet for at blive tilsået med lucerne. Kombinere nogle af jord fra bunden af hvert hul i en plastik spand. Undersøge jorden for vandindhold. Lucerne behov dyb, veldrænet jord. Det vokser ikke godt i våd jord. Kraftig rodsystemet vil vokse dybt nok til at få vand og næringsstoffer den har brug for. Det er derfor Lucerne kan overleve gennem tørre perioder.

•Test jorden. Send en lille mængde af den samlede prøve i den plastik spand til en kooperativ laboratorium, forlængelse eller Universitet. Resultaterne vil fortælle dig, hvilke næringsstoffer er nødvendige. Hvis pH er nedenfor 6.2, tilføje hydratkalk for at få det ind i den ønskede vifte af 6,5 til 7,0. Hvis pH-værdien er højere end det ønskede interval, tilføje svovl for at sænke den. Gøre dette seks måneder i forvejen, så det har tid til at træde i kraft. Tilføje fosfor og kaliumchlorid, så godt, fordi de er væsentlige for dyrkning af Lucerne. Jord test vil fortælle dig, hvor meget er nødvendigt.

•Løsn op af jorden med en traktor. Udføre en primær jordbearbejdning umiddelbart efter fjernelse af den forrige beplantninger, så disk jord. Disk eller disk Harver er redskaber, der bruger stål knive til at skære igennem afgrøde rester og pakket jord. Dette vil fjerne store klumper, lufte jorden og gøre det til en glat overflade for alfalfa frø.

•Spread bor i feltet. Bruge 1,5 til 2 pounds af elementært boron pr. hektar jord. Opløse den i vand og spray det over feltet eller anvende det direkte i form af borax.

•SOW 20-25 pund Lucerne frø pr acre i det tidlige forår eller sene sommer. Tage hensyn til den forventede fryse i din region. Foråret beplantninger skal gøres én gang fare for sent fryser er overstået. Sensommeren beplantninger har brug for seks til otte uger til at spire før den første tunge frost.

•Anvend en korn boremaskine, en specialiseret boremaskine, en no-till boremaskine, en minimum-jordbearbejdning boremaskine, en dobbelt-bølgepap rulle såmaskine eller en såmaskine monteret på flotation-hjulede køretøjer til at distribuere frøene. En specialiseret boremaskine placerer frø i den rigtige dybde på 1/4 tommer til 3/4 tommer. Packer hjul fast derefter jorden. Dobbelt-bølgepap rulle Såmaskiner drop frø og fast jorden. En såmaskine på flotation-hjulede køretøjer fungerer godt på flufflier eller tør jord af blæser frø på jorden og let pakning det.

•Anvend en no-till såmaskine at sprede Lucerne frø på en skråning eller i flad jord. En no-till såmaskine har en smal slids, der falder frøet i en dybde af 1/4 til 1/2 tommer. Brug 1/2 skæppe til 1 skæppe frø pr. hektar, hvis du interseeding alfalfa med en lille korn afgrøde.

• Giv Lucerne 70 til 90 dage til at vokse før den første høst.

Tips & advarsler

  • I tør jord, efter at forberede feltet vente indtil mindst en tomme af regn falder til at plante frø.
  • Bruge græs undertrykkelse herbicider som glyphosat eller paraquat, før sod-seeding Lucerne til at fjerne ukrudt og græsser og fremme spiring. Følg anvisningerne på etiketten.
  • Tillad ikke vækst af ukrudt, som falder panicum, crabgrass, Fuglegræs eller foxtail. De kan drastisk reducere Lucerne planter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com