Hvordan til at plante majs på Cob

May 18

Hvordan til at plante majs på Cob

Du behøver ikke hektar landbrugsjord til at dyrke majs på cob; alt du behøver er en lille gårdhave. Du skal bruge mindst en 4 af 12 fods haverum, og jorden skal være meget varm og fugtig. Plantning og dyrkning af majs er en lang proces, der kræver flere ugers forberedelse før du plante frø.

Instruktioner

•Spread kompost over plantning jorden og indtil det i. Grave side-by-side grøfter 10 inches dyb, fylde hver grøft med jord fra den næste du grave; udfylde den sidste grøft med din næve grøft jord. Tillad jord stå i solen for 65-95 dage, så det er varmt nok for majs frø.

•Plant majs frø i mindst fire rækker, der er mindst 4 fod lang og 3 fødder fra hinanden. Plante hver frø 4 til 6 inches fra hinanden.

•Kapacitet jorden hver to til fire dage til at holde det fugtig som majs frø spirer. Regnen vil gøre dette job for dig, men du skal vand i jorden i hånden, hvis der er ingen regn i denne periode.

•Kapacitet jorden en gang om ugen, giver hele området med 1 tomme af vand, når frøet spirer. Tilføje masser af organisk kompost materiale at holde jorden bortledning ordentligt, især hvis det indeholder ler eller sand.

•Undersøg majs ører for tør, mørke brune frøskaller--hvilket betyder, at de er klar til høst. Trække skallerne tilbage lidt for at se Hvis kornet helt udfylder den; Hvis så det er klar til høst. Hvis kornet ikke fylder helt øret, skub det tilbage over kornet og holde det lukket med en twist-slips så det kan vokse yderligere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com