Hvordan til at plante med Frost zoner

April 15

Hvordan til at plante med Frost zoner

Plante nye planter, blomster og grøntsager tager tid, at finde de rigtige steder og giver den rigtige jord. Plantning også afhænger af voksende regioner, temperatur og frost datoer. Frost zoner, også kendt som hårdførhed eller voksende zoner, er divisioner i land, tegnet af amerikanske Institut for landbrug og dikterer, hvor, hvordan og hvad en gartner skal plante. USDA baser frost zoner i gennemsnit vinter temperaturer og frost datoer, og pålægger en stor plante hårdførhed kort over hele nationen. At plante noget i dit område, brug frost datoer og din hårdførhed zone at beslutte, hvornår-- og hvad--at plante.

Instruktioner

•Start din beplantning på det rigtige tidspunkt, baseret på frost datoer i dit område. Plante summertime veggies, pærer, stauder og enårige efter den sidste frost tidspunkt, og falder veggies, falder pærer, græs og sten frugter på den første frost i efteråret.

•Opkald din lokale Folkeuniversitet at lære din voksende zoner, og plante flerårige planter - blomster, buske, græs, nogle grøntsager, frugter--der er passende til din zone. Flerårige planter har at leve gennem din vintre, eller være "hårdfør" til din voksende zone for succes.

•Plant etårige planter og grøntsager er relevant for din sommer vækstsæson, som kan være enten kort eller lang, afhængigt af dit område. Dommer din sommer sæson til at starte, når den sidste frost smelter, og slutter, når den første falder frost ankommer. Koldere voksende zoner som 4 og 5 kan have meget korte somre, mens varm voksende zoner som 10 og 11 har meget lange somre. I kolde områder, plante hurtig grøntsager for at garantere en veggie høst, og fokusere på etårige planter, der vokser og blomstrer hurtigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com