Hvordan til at plante med månens cyklus

March 23

Plantning med månens cyklus er en måde at producere sundere afgrøder og vedligeholde smukke, naturlige haver året rundt. Månens indflydelse på jordens vand tabel, påvirker som vi ser med tidevandet i havet, alt på planeten, herunder at atmosfæren, planter, dyr og hele biosfæren. Ved at plante med månens cyklus kan vi bestemme vand krav kræves af vores afgrøder, samt de bedste tidspunkter at plante.

Instruktioner

Forpakket en Månens kalender og blive fortrolig med de almindelige udtryk. Se Månen på nattehimlen at indstille din egen krop til månens cyklus. Snart plantning gange, bliver plante pleje og liv af månens cyklus anden karakter.

•Forbered din jord til plantning ved at gøre din egen kompost eller købe gødning kompost fra en lokal landmand eller stabil og drej kompost i jorden. Du vil gerne forberede din jord i det tidlige efterår i det tredje kvartal moon, forlader din jord med kompost gennem vinteren, at skabe en perfekt plantning overflade til foråret.

•Tilføj organisk affald fra dit køkken, når det er muligt, hvis din jord er på de lysere side. Lettere jord indeholder færre bakterier, forhindrer befrugtning og Inkuber ikke din planter godt. Generelt, jo mørkere jorden jo bedre.

•Find det bedste månefase for at producere dine afgrøder. Årlige planter, der vokser over jorden bør plantes i den første eller anden kvartal moon, tæt på fuldmånen. Rodfrugter bør plantes kort efter fuldmåne.

•Planlæg din daglige havearbejde en time før eller efter månen eller Månen ned. For eksempel, trives frø i varm jord, så plantning i eftermiddag før månen skaber det perfekte miljø for dine frø til at blomstre. Tjek din månekalender for bestemte tidspunkter.

•Prune dine planter i morgentimerne på aftagende tredje kvartal moon når vandindholdet er faldende. Dette vil minimere mængden af vandtab i anlægget. Podning på den anden side bør ske på den første kvartal moon når anlægget er fuld af vand, så graft til at tage mere let.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com