Hvordan til at plante morgenfruer i køkkenhaver

January 16

Følgesvend plantning i en Vegetabilske havearbejde baserer din haven layout som planter gøre godt ved siden af andre. En del af denne strategi ser på de naturlige egenskaber af blomstrende planter og urter til at frastøde insekter fra afgrøder. Det er denne samme teori, som beder gartnere overalt for at plante morgenfruer i vegetabilske haver at holde væk tomat hornworms, hvide fluer, nematoder og loppe biller. Plante et par morgenfruer i nærheden din tomat eller aubergine afgrøder kan hjælpe med at holde din veggies sund og voksende uforstyrret.

Instruktioner

•Plot ud af din have på papir, så du ved hvor du ønsker din morgenfruer være i forhold til placeringen af dine grøntsager. Hvis du ønsker din morgenfruer at omgive dine tomater, for eksempel, skal du vide, hvor de vil være og hvor mange morgenfruer du vil plante før de kan gå i jorden.

•Start dine frø indendørs i frø bakker 50 til 60 dage før din sidste frost i foråret og soen dem direkte ned i jorden efter truslen om frost har bestået. Følg pakke retninger for den korrekte plantning dybde og afstand.

•Hold dine frø og stiklinger fugtig som de vokse indendørs eller udendørs for de første to til tre måneder. Transplantation indendørs planter til haven, når den frostfri dato i dit område er overskredet, og udplantningsplanterne er mindst tre til fire inches høj.

•Kontroller dine planter dagligt at fortælle dig hvor godt din morgenfruer vokser og når jorden bliver tør. Fortsæt til vand din morgenfruer, hver gang du vand dine grøntsager.

•Pinch off enhver døde eller brugt blomstrer at tilskynde morgenfrue planter til fortsat at producere frodige, sund vækst.

Tips & advarsler

  • Kigge efter andre årlige og flerårige planter, som er kendt for at være følgesvend planter af andre grøntsager til at vokse en balance af insekt frastødende blomster og vegetabilske planter.
  • Mens følgesvend plantning med morgenfruer siges at "frastøder" skadedyr fra haven, forhindre det ikke"" skadedyr på ubestemt tid. Bruge en insekticid, hvis du føler det er nødvendigt at kontrollere insekt græsning på din vegetabilske planter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com