Hvordan til at plante og passe Muhly græs

June 8

Muhly græs (Muhlenbergia capillaris) er også kendt som pink hår græs, henvise til sin attraktive fall pink fjer. Hele anlægget er 3 fod høj, med sine blomster, der udgør den sidste fod på højde. Den vokser i USDA hårdførhed zoner 7-11, hvor du kan plante det året rundt. Plantens klumper selvstændige soen og multiplicere hver sæson, hvilket gør det billigt for dig at udvide din prydplanter græs grænsen-- eller starte en ny én andetsteds--ved dividere etablerede planter eller udplantning deres frø.

Instruktioner

•Dig plantning hul i fuld sol så dybt som plantens rodsystem er høj, så toppen af rod-kronen er i niveau med jordoverfladen. Gøre det dobbelt så bred, end det er dybt hul. Angive flere planter 3 fødder fra hinanden.

•Spread rødderne af muhly græs og sætte planten i midten af hullet. Genopfylde det med muld du fjernet. Tryk på overfladen med dine hænder til at fjerne luftlommer.

•Kapacitet den nyplantede prydplanter græs til rodzonen. Fortsætte med at overrisle plante med 1 tommer vand når en ugen indtil den nye vækst starter. Muhly græsset bliver tørke tolerant, når det er etableret. Installere en soaker slange i bunden af anlægget for at sende fugt lige ind i jorden, at holde løv tør at forebygge sygdom.

•Prune muhly græs i det tidlige forår før det kommer ud af vækstdvale. Brug et par hånd Sakse til at fjerne de tørrede blade og brugt blomster, skære klump tilbage til 2 eller 3 inches fra jorden.

•Dig op klump af muhly græs hvert tredje år at opdele og forynge det. Udføre dette trin i det tidlige forår, mens anlægget er stadig sovende. Vand området først for at blødgøre jord, hvilket gør det nemt at grave. Arbejd din vej rundt klump med en spade, flytte klingen dybere efter hver rotation, indtil du når under rodklumpen. Løft plante ud og sæt den på jordens overflade. Drive spade i klump kraftigt, ligesom en guillotine, at opdele anlægget i kvarte. Fjern døde blade fra området, som plejede at være i midten af anlægget. Genplante sektioner i samme sted eller overfør dem andre steder. Gøre det straks, så rødderne ikke tørrer ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com