Hvordan til at plante og passe tomatplanter i varme og tørre klima

December 31

Hvordan til at plante og passe tomatplanter i varme og tørre klima

Tomater (Lycopersicon esculentum) udføre bedst i områder med relativt høje året rundt temperaturer, omkring 40 inches af årlige nedbør og over gennemsnittet fugtighed--en subtropisk klima. Men det betyder ikke, du ikke kan dyrke tomater i varme og tørre regioner med et par indrømmelser, såsom at vælge varme-tolerant, sygdomsresistente sorter at minimere plante stress. Varme-tolerante sorter omfatte "Sunripe," "Golden dværg mester" og "Earliana." Plantning den rigtige sort, kombineret med solbeskyttelse og nok vand, tilt odds til din fordel, når de vokser tomater i varme, tørre klimaer.

Instruktioner

•Test jord pH i en god dræning område, der modtager mindst seks timer i solen hver dag, seks måneder til et år før plantning tomaterne. En østvendt side af huset er ideel til varme, tørre klima til skyggen det giver i den varmeste del af dagen.

•Distribute jorden landbrugs kalksten eller elementært svovl over området plantning ved hjælp af en broadcast sprederen ændre til jord pH mellem 6,0 og 6.8, hvis nødvendigt. Ændring af jord med 3 til 4 pounds af jorden landbrugs kalksten pr. 100 kvadratfod at øge pH i sandjord med 1 punkt; bruge 7 til 8 pounds af jorden landbrugs kalksten pr. 100 kvadrat fødder til at hæve pH i lerede jord med 1 punkt; Brug 8 til 10 pounds af jorden landbrugs kalksten for at øge pH i tung lerjord med 1 point.

•Distribute 1 pund af elementært svovl pr. 100 kvadrat fødder til at sænke pH i sandjord med 1 punkt; Brug 1 1/2 til 2 pounds af elementært svovl pr. 100 kvadrat fødder til at sænke pH i lerede jord med 1 pH punkt; Brug 2 pounds af elementært svovl til at sænke pH i tung lerjord med 1 point.

•Work kalksten eller svovl 4 til 6 inches dyb ned i jorden, ved hjælp af en spade gaffel eller rototiller.

•Spread 50 pounds af kompost over hver 100 kvadratfod af jord omkring tre måneder før plantning tomaterne. Arbejde kompost i jorden 2 fod dybt, ved hjælp af en spading gaffel. Vand plantning området i en dybde af 12 inches hver to uger indtil du plante tomater.

•Pour 1 gallon af steriliseret groft flod sand, vermiculite og sphagnum sphagnum i en skæppe kurv til at gøre frø-startende blandingen omkring otte uger før sidst projiceret frost datoen for dit område.

•Moisten ingredienser med lige nok vand til at give mulighed for blanding og bland dem ved hånden indtil godt kombineres. Fyld en 6-tommer tørv pot med frø-startende blandingen, indtil den når 3/4 tommer fra toppen. Forberede et pot for hver tomat planten skal vokse og bruge en pulje med et drænhul.

•Tryk på fingeren i frø-start medium 1/4 til 1/2 tomme dyb og sted tre frø i hvert hul. Skrabe lige nok frø-start medium over frøene til at dække dem og tilsættes vand, indtil det dræner fra gryder.

•Sæt tørv Potter en uden skygge vindueskarmen, der får mindst seks timers sol hver dag. Tåge de voksende medie tre eller fire gange hver dag for at holde det fugtigt.

•Drej gryder 180 grader hver anden dag at distribuere sollyset jævnt. Tynde planter ved at trække de to svageste fra dyrkningsmediet, når de udvikler deres første sæt af løvblade, forlader kun de sundeste man til omplantning.

•Kapacitet udplantningsplanterne når ugen indtil vand dræner fra gryder efter du tynd dem. Bland 1 tsk af opløselige, langsom frigivelse, afbalanceret gødning, som 10-10-10, med 1/2 gallon af vand efter frøplanter reach 2 inches høj, omkring to uger efter spiring. Tilføje gødningen til din vandkande, når du vand planterne hver uge.

•Sæt planter udenfor i et område, afskærmet fra elementerne til omkring en uge for at hærde dem ud, når jorden har nået 60 grader Fahrenheit.

•Dig et hul til hver plante lige i størrelse til tørv puljen efter de hærde off, ved hjælp af en haven murske for opgaven. Space planter 2 fødder fra hinanden i rækker fordelt 4 til 6 fødder fra hinanden. Placer tørv Potter i huller og dække det med ca 1/4 til 1/2 tommer af omgivende jord.

•Mulch omkring tomatplanter med 2 inches af strimlet bark, strimlet blade eller træflis, holde det 1 eller 2 inches væk fra stilke.

•Kapacitet planterne en gang om ugen til en dybde af 2 eller 3 fødder indtil temperaturen når 80 grader Fahrenheit regelmæssigt. Fortsætte gødskning med den samme mængde af fortyndet gødning, men kun en gang hver to eller tre uger indtil planter blomster og frugter begynder at danne. Vandplanter, to eller tre gange om ugen til en dybde på 1 eller 2 fod under de hotteste uger om sommeren.

•Grasp planten stammer efter blomsterne blomstre og mase dem forsigtigt for at hjælpe med bestøvningen. Drys 1 spiseskefuld af opløselige, 45-0-0, urinstof kvælstofgødning i en 6-mund-diameter cirkel omkring hver plante efter de første frugter form og vand det i 1 tomme dyb.

•Sæt en cylindrisk, 18 til 24 tommer diameter, 3 til 5-fods-høje, wire tomat bur 6 inches dybt i jorden omkring hver plante. Wrap et stykke af spundet-bonding, polypropylen, 40 eller 60 procent shade klud rundt i buret og Fastgør det med klemmer til buret eller Hæft enderne af det sammen for at sikre det.

•Kontrollér planterne regelmæssigt for curly top sygdom, som forårsager vener på undersiden af bladene, Drej lilla, bladene til at krølle alvorligt og blade til at udvikle en gul skær. Fjern og kassér planter, der har curly top.

•Kontrollér blomstre ender af tomater for blæret, mørke, sunkne, læderagtige områder, tegn på blossom - ende rot. Bioklip og holder planterne godt vandes forhindrer blossom - ende rot.

•Tjek for droppe blomstrer når vejret opvarmer, angivelse af blossom drop lidelse. Blossom drop resultater fra over befrugtende og fattige vanding. Skære ned på gødningen af halvdelen og spray blomstrer to gange i løbet af de hotteste dele af dagen med højtryks vand fra en slange, hvis dine planter har blossom drop.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com