Hvordan til at plante rød solnedgang Maples

June 10

Hvordan til at plante rød solnedgang Maples

Ahorn træer er værdsat for deres fremragende skærm af rød flammende farver i efteråret, men Red Sunset ahorn (Acer rubrum) er den tidligste at blænde landskabet med en orange/rød farve varede flere uger. Rød solnedgang ahorn er et hurtigt voksende løvfældende træ at nå højder på 50 fødder. Rød solnedgang ahorn vokser bedst i U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 4 til 8. Når etableret, er det et relativt ubekymrede træ, at funktioner grønne blade i foråret og sommeren som henvende sig til en fyrig rødt i efteråret.

Instruktioner

•Forbered jord når jorden er brugbare i det tidlige forår. Vælg en placering med fuld sol til halvskygge, der er væk fra bygninger, fortove og andre træer. Løsn jorden med en skovl og tilføje organisk materiale som sphagnum eller godt rådnet gødning at gøre jorden dræn godt. Grave et hul, der er to gange større end rodklump og højen op snavs i bunden af hullet for rødderne spredt over.

•Plant træ i hullet så toppen af rodklumpen er plan med den jordoverfladen. Spredt rødderne over mounded snavs i hullet.

•Fyld i hullet halvvejs med snavs og pack omkring rødderne. Tilsæt vand i hullet og når det har drænet ud, finish opfyldning hullet med jord. Tamp fast rundt i bunden af træet.

•Stake rød solnedgang ahorn træ at beskytte det mod kraftig vind og gøre det mere sikker som det vokser. Placere indsatsen omkring 1 fod fra træet og slips med stykker af nylonstrømper. Retie som træet vokser. Når det er robust nok, fjerne bålet.

•Kapacitet træet godt at holde jorden fugtig i de første par uger efter plantning for at rødderne får etableret. Brug en soaker slange til dybt vand og vand træet tre gange om ugen. Efter en måned, skæres tilbage til vanding en gang om ugen.

•Når ahorn træ med en langsom frigivelse, afbalanceret gødning, som 10-10-10. Anvende ét program hvert år i det tidlige forår som den træet er begyndt at blad ud. Vand i brønden efter påføring.

•Prune ahorn træet i de første par år at holde højden håndterbare. Cut off eventuelle syge, knuste eller krydse grene og beskære tilbage højden af 1/3 til at holde formen mindre og kompakt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com