Hvordan til at plante Sedum i en lavvandet Container

November 26

Hvordan til at plante Sedum i en lavvandet Container

Gartnere præmie sedum plante som en hårdfør saftige, der vokser og blomster i inspirerende pinks, lyse pinks og rosenrødt reds i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9. Selv når forsømt, trives sedum, hvilket gør det et godt valg for begyndelsen gartnere. Mens ofte bruges i haver og langs grænserne, kan sedum dyrkes i næsten enhver form for container, herunder lavvandede. For at plante sedum i en lavvandet beholder alt du behøver er et par sten og rig, god dræning jord.

Instruktioner

•Dæk over store drænhuller i bunden af en lavvandet container med store stykker af grus eller klipper. Fyld bunden af beholderen med 1/2 til 1 tomme af ært grus til støtte i dræning uden at optage meget plads.

•Pour en ren, neutrale eller basiske potning jord eller jord formuleret specielt til sukkulenter over grus. Fyld beholderen halvvejs til toppen med jord, forlader værelse for at tilføje anlægget.

•Fjern sedum plante fra sin eksisterende pot og indstille rodklumpen i jorden i din container. Nestle sedum på plads, så toppen af rodklumpen, hvor planten stikker ud fra det, er placeret omkring en 1/2 tomme under kanten af gryden.

•Tilføj mere jord over og omkring rødderne til at dække dem. Fast jord med hånden let og tilføje flere efter behov indtil puljen er fuld op til 1/2 tommer fra randen.

•Kapacitet sedum godt nok til at fugtes jorden grundigt uden at gøre gryden mættede eller klæg. Vand to gange ugentligt til at dæmpe jorden i den første måned efter plantning. Følg med ugentlig, dybere vande efter den første måned, da rødderne har etableret.

•Spread et lag af blade og bark mulch over jorden for at fylde beholderen med randen, hvis det ønskes. Indendørs planter af sedum muligvis ikke barkflis at holde ukrudt væk og fugt i, mens udendørs containere kan drage fordel af beskyttelsen.

Tips & advarsler

  • Befrugte sedum anlægget årligt i foråret eller sommeren med et generelt formål gødning, ved hjælp af enten plante sticks eller en vandopløselig gødning. De fleste sedum planter udfører godt selv uden årlige fodring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com