Hvordan til at plante sort georginer

July 31

Hvordan til at plante sort georginer

Selv om en ægte black dahlia ikke findes, er den arabiske nat dahlia en dyb rød blomst med en mørk center, der synes at være sort. Mere for nylig lavet sorte skønhed, dog, blev oprettet med en meget dyb brun petal farve, der virkelig ligner den legendariske black dahlia. Georginer kræver specifikke plantning pleje, især i regioner, hvor frosten er sandsynligt, derfor korrekt plantning skridt skal tages til at producere en smuk dahlia have.

Instruktioner

•Løsn jorden med din håndholdte skovl kun efter truslen om frost har aftaget i midten af foråret. Nå frem til en dybde af 6 inches og begynder at bryde ud i jorden, udvide hullet til at passe knolden inde med lethed.

•Mix i muld til at berige jorden med næringsstoffer og giver en stabil, godt afdrypning site, der georginer vil trives i. Blend i nok barkflis til at lave en 60 procent jord, 40 procent barkflis blanding inde i hullet.

•Blend sammen gødningen og den nødvendige mængde vand baseret på samlede dahlia haven område du er plantning. I denne indledende fodring, dit mål er at berige jorden og tillade knolde til at formere sig og vokse stærkt, derfor en halv dosis af gødning vil fungere godt.

•Pour i gødning og vand blandingen til at dæmpe jord og muld. Lad ikke jorden få klistret eller sjusket; simpelthen fugtige vil være tilstrækkeligt.

•Plant knolde i jorden og dække løst med muld og jord blandingen. Læg en aktiepost i stedet for at støtte større sorter, også kendt som middag plade georginer. Hybrid black dahlia kan komme i en større middag plade stil samt en dværg størrelse.

•Plant andre georginer i samme haven 8 til 10 inches fra hinanden for at give rigelig plads til at blomstre. En dahlia kan blive så stor og busket som en moden rosenhæk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com