Hvordan til at plante Svingel græs i Arizona

July 27

Svingel er en cool-sæson græs, der skal plantes i tid til at etablere rødder, så at det kan modne i løbet af vinteren. Det er varmebestandigt og tørke-tolerante, og det vil overleve selv i de varmeste ørkenområder. Denne græs er vellykket overalt i Arizona, som strækker sig på tværs af US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-10. En sort er beregnet specielt til brug i Arizona. Plante Svingel græs i slutningen af sommeren, når jorden er stadig varm men køligt vejr er på vej. Forbered jorden for at modtage frø en måned før du planlægger at plante Svingel.

Instruktioner

•Anvend en rive til at dyrke og endda din plantning site, grave op i top 6 til 8 inches af webstedet for at løsne jorden for græs, og fjerne enhver sten og ukrudt. Sørg for at overfladen er selv, som græs græs ikke kan lykkes i stramme jord eller websteder, der har høj og lav spots, forårsager vandpytter.

•Mix muldjord, lime og 10-20-20 gødning til din naturlige jord at støtte græssets vækst. Bruge 3 inches af muld pr. 6 inches af dybden af naturlige jord til at løsne og berige rocky Arizona jord, hvorefter der tilsættes kalk og gødning ifølge producentens anvisninger. Bland disse ændringsforslag i din till jord med en haven gaffel eller rake.

•Fyld en frø sprederen med Svingel frø og sende det over dit voksende site. Broadcast halv frø gå i én retning og andre halv gå tilbage, til at sikre ligelig fordeling. Bruge 6 pounds af frø for hver 100 kvadratfod af jord.

•Rake stedet for igen at arbejde græsfrø i jorden, så vand hele plottet med 2 til 3 inches af vand.

•Spread 1 tomme af økologisk barkflis eller halm på toppen af græsfrø til at holde det fugtig og yde beskyttelse mod erosion.

Tips & advarsler

  • Ifølge USDA overlever Arizona Svingel tørke, varme, skygge og brande.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com