Hvordan til at plante Svingel græsfrø til en grøn græsplæne

April 26

Ifølge North Carolina State University er Svingel græs sorter som Kentucky-31 og Alta "cool sæson" græs, hvilket betyder at de vokser bedst i de køligere sæson. Derfor, plantning Svingel i efteråret anbefales for optimal vækst. Svingel er betragtes som lav vedligeholdelse, da det tåler jord, der er ikke frugtbar og ikke bukke under for angreb fra insekter og sygdomme. Dette gør Svingel et godt valg, hvis du bor i et område, der er varme somre og køligere vintre.

Instruktioner

•Test din jord. Ohio State University, at jord test er en billig måde at sikre din jord har de rette næringsstoffer før plantning Svingel og forsøger at opretholde en grøn lov. Kontakt dit lokale kooperativ udvidelse kontor for en liste over placeringer, der giver jord test i dit område.

•Løsn din jord ved at gå over det med en have rorpind. Sæt tænderne så de grave omkring 3 til 4 inches dyb.

•Plant Svingel græsfrø. Brug 6-8 lbs. frø pr 1000 kvadratfod af jorden. Bruge en mekanisk såmaskine til at dække jorden. Tillad frø til at sidde på toppen af jorden, dækker det ikke.

•Kapacitet området hvor du beplantet Svingel for to til tre uger efter såning af græs. Ikke over mætte området, men dæmpe jorden hver dag. Lad det vokse indtil den når 3 inches. Klippe Svingel til en højde af 2 inches.

•Applicer gødning ca en måned efter du planter Svingel. Gødningen skal være 1 lb. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod ifølge Richard L. Duble, plænegræs Specialist på Texas Cooperative forlængelse.

•Brug gødning i sommermånederne og holde plænen grøn. Brug 1/2 lb. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod for vedligeholdelse. Også, vand din Svingel græs ofte. Sikre vandet synker omkring 3 inches dyb og når roden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com