Hvordan til at plante tomater & lå ned halm

October 31

Hvordan til at plante tomater & lå ned halm

Tomater er kultiverede haven grøntsager, der er enkle at plante sig og vokse. Det store antal frugter planterne producere gøre dem en tilfredsstillende haven tilføjelse. Tilføje halm i bunden af anlægget sikrer, at jorden omkring planten vil fastholde fugt på varme, solrige dage og forhindrer ukrudt i at vokse.

Instruktioner

•Vælge et sted for din tomatplanter, der modtager masser af lyse sol hele dagen. Den energi planter modtager fra masser af sollys vil hjælpe planterne producere sukker, hvilket gør dem sødere, når de er plukket.

•Vælg en overskyet eller køligere dag til at plante dine planter. Dette vil bidrage til at varme sol ikke skader de unge planter, før de har en chance for at blive etableret.

•Dig et hul 6 til 8 inches tværs over og dyb nok til at dække sætteplante op til mindst dets første filialer. Anlægget kan dækkes mere dybt, forudsat at du forlader mindst øverst fire til fem grene afdækket. Planten vil vokse nye rødder fra sin stængel overalt, hvor det er dækket af jord, som hjælper planten etablere et stærkt rodsystem hurtigere. Hullerne til flere planter bør være gravet 12 til 18 inches fra hinanden.

•Tag stiklinger fra deres børnehave container. Prøv ikke at forstyrre rødderne.

•Sæt en sætteplante i et af hullerne. Sted snavs tilbage i hullet omkring planten, forsigtigt stampemaskiner det. Vær sikker på ikke at pakke snavset i for stramt omkring planterne, da dette vil hindre oprettelsen af den nye rodsystem.

•Kapacitet planter forsigtigt rundt i bunden af stilken indtil den udskiftede jorden er våd igennem, men gennemblødt ikke. Prøv ikke at vand blade af planten, da dette kan medføre råd eller svamp til at vokse på bladene.

•Sæt løs halm omkring planter flere inches dyb, strækker sig i en radius af mindst 1 mund omkring hver plante. Efterlad ikke nogen huller i halmen, som strækker sig til jorden, da dette vil tillade ukrudt at vokse gennem og vil også give mulighed for mere vandtab fra jorden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com