Hvordan til at plante tørrede suppe bønner

July 3

Hvordan til at plante tørrede suppe bønner

De fleste mennesker ved ikke, at regelmæssig tørrede suppe bønner kan plantet og vokset til fremstilling af bean planter. Plantet pinto bønner og sorte bønner vokse ind i en plante, der vil producere helt møre og lækre grønne bønner, hvis plukket mens de er stadig umodne (ligesom de fleste grønne bønner). Der er ingen grund til at købe havefrø når du allerede har dem sidde i dit spisekammer. Børn elsker denne form for projekt, fordi bønnerne vokser hurtigt og producerer lækker finger fødevarer.

Instruktioner

•Decide hvor mange bønner planter du gerne vil have baseret på mængden af plads du har i haven. Dybest set figur på plantning en bønne hver 3 inches i rækker kører nord til syd og mindst 12 inches fra hinanden. Måle din plads i inches og dividere det med 3 for at få det samlede antal bønner til at plante. Nu tilføje omkring 25 procent til dette nummer i tilfælde af at nogle ikke spire.

•Soak bønner natten over i en beholder således at de er nedsænket i vand. Dræne dem næste dag når du er klar til at plante dem.

•Løsn op af jorden til en dybde af 3 eller 4 inches med en hakke, at fjerne nogen klipper eller sticks. Mark rækken med en streng strækning mellem to pinde og skubbet ned i jorden i hver ende af rækken.

•Bury de fugtige bønner forsigtigt ind i et hul ca 1 tomme dyb foretaget enten af din finger eller en blyant eller stick. Skubbe snavs fra side til at dække hullet og forsigtigt tamp.

•Sprinkle rækken med en fin strøm af vand at vaske væk snavs, udsætter bønne. Efter et par dage, må bønnerne fremstå som lidt spirer. Et par uger senere, skal du se blomster og derefter hurtigt, små bønner. Pluk dem mens de er tynde og lige, før bønner inde i start svulmende.

Tips & advarsler

  • Plante en ny række bønner i yderligere 2 eller 3 uger for flere på hinanden følgende høster.
  • Hold bønner tog for at fremme ny vækst.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com