Hvordan til at plante vandplanter

April 18

Hvordan til at plante vandplanter

Vandplanter fungere som en vigtig komponent i en baggård Dam. Grønne områder i vandet hjælper med at give ly for fisk fra rovdyr og solen samt at hjælpe kontrollere temperaturen af vandet. På trods af mere praktiske grunde til herunder planter i en dam, vælger de fleste boligejere åkander eller andre Dam planter for deres smukke æstetiske kvaliteter. Plantning en vand anlæg er meget ligner pottemuld en stueplante eller blomster til en haven beholderen. Lad os se på hvordan man kan plante vandplanter til at forbedre din fiskedam landskab.

Instruktioner

•Vælg en plante pot dybt nok til at give plads til din vand planten til at vokse og ekspandere. Overveje placering i din Dam, baseret på vanddybden så godt. Du kan altid hæve højden af anlægget ved hjælp af en rock eller opadvendte Tom plante pot, hvis for meget blade forbliver under vand.

•Sæt omkring to inches af sten i bunden af gryden. Dette hjælper med at forhindre jord fra udvaskning ud af drænhul og vejer ned puljen at holde den i position i dammen.

•Squeeze plante puljen indeholder vand planterne for at løsne stramme jorden inde i puljen. Du skal muligvis skåret væk den plastikbeholder med neglesaks, hvis det er for stram. Når anlægget er fjernet fra puljen, arbejde fingeren forsigtigt ind i rodklumpen at løsne rødderne. Dette tilskynder rødder vokser ud snarere end tilbage i sig selv.

•Pour akvatiske pottemuld til plantning beholderen indtil puljen er halvt fyldt. Grave et hul i center for det nye anlæg store nok til at placere planterødder i hullet uden at bøje eller bryde rødderne.

•Kontrollér, at du placerer planten så, bunden af anlægget er omkring 2 til 3 inches under kanten af gryden. Tryk på jorden fast omkring bunden af anlægget for at fjerne luftlommer og flere pottemuld, hvis nødvendigt.

•Sæt et lag af sten over jordlag giver det vægt og holde jorden fra frigiver i Dam vand. Du kan vælge sten, der supplere din fisk have for at forbedre udseendet af dammen eller lys ært grus at holde jorden på plads.

•Submerge anlæg under vandoverfladen i en vinkel til Tillad pot til at fylde med vand. Lad luften undslippe før endelige positionering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com