Hvordan til at plante Viburnum Tinus

June 24

Viburnum tinus er en medium - til store stedsegrønne busk, der kan vokse 6 til 12 fod høj og omkring halvt så bred. Det producerer klynger af små blomster fra efterår til forår, der er arrangeret som små buketter. Viburnum tinus er hårdfør i USDA zoner 8 til 10. En almindeligt forekommende række Viburnum tinus er "Foråret buket," som vokser op til 6 fod høj og kan være 6 fod eller bredere. Det producerer deep-lyserød knopper, der åbner til hvide eller lyserøde blomster, efterfulgt af metallisk blå bær.

Instruktioner

•Vælg en plantning placering, der modtager hel eller delvis sollys fem til seks timer om dagen. Viburnum tinus foretrækker rige lerede jord, ifølge planter til en fremtid.

•Dig et hul, der er dybt nok til at rumme plantens rodklump og to til tre gange så bred.

•Sæt root bolden i hul og fylde jorden omkring planten indtil hul er fyldt. Tryk ned forsigtigt på toppen af jorden til at fjerne enhver luftlommer.

•Kapacitet jorden omkring viburnum umiddelbart efter plantning, indtil den er fugtig, men ikke klæg. Efter plantning, vand hver to til tre dage, eller når toppen af det føles tørre at røre. Viburnum tinus foretrækker fugtig jord, men overleve ikke i klamme betingelser.

•Prune anlæg i midt-til slutningen af foråret, når blomsterne er faldet af. Brug Sakse til at afskære alle døde, brun-farvede stængler 1/4 tommer fra hvor de gren fra en busk. Trim yderligere grene til at forme bush som ønsket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com