Hvordan til at pløje op ukrudt

October 27

Hvordan til at pløje op ukrudt

Bane af enhver gardener's eksistens, ukrudt skal destrueres ved roden som klipning ned af overjordisk del kun tillader weed til regrow. En gas powered rototiller ødelægger og fjerner roden af ukrudt det støder på. En rototiller er ideel til større, rummelige, weed fjernelse arbejdspladser. Individuelle ukrudtet fjernes med brug af en havearbejde spade - ved at grave omkring ukrudt og fjerne sit rodsystem.

Instruktioner

•Brug havearbejde handsker og beskyttelse af øjne. Rul rototiller til stedet for ukrudt. Sæt rototiller til at grave to inches dyb, og trække start den rototiller motor. Line rototiller op med et af hjørnerne af det område, du har brug for at dyrke.

•Tryk og hold kobling mekanisme til at aktivere grave vinger. Skubbe rorpinden i en lige linje på området at være dyrket. Når du nå den yderste grænse, flytter rototiller en rototiller længde sidelæns og drej det 180 grader - meget som du ville med en græsslåmaskine. Hovedet tilbage på tværs af det weeded område. Fortsætte dette zigzag mønster, indtil alle dele af det weeded område har været dyrket.

•Brug spade til at fjerne ukrudt, der er uden for bulk-området er omfattet af rototiller. Chancerne er din ukrudt patch var ikke en perfekt kvadrat, så grave spade ned to inches på alle områder omkring ukrudt og scoop ukrudt og snavs omkring ukrudt. Grave ud enhver resterende rødder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com