Hvordan til at putte en Slipcover på en sofa

April 16

Hvordan til at putte en Slipcover på en sofa

Slipcovers er ofte lavet til at passe mange forskellige størrelser af sofaer. Dette gør det nemt for dig at finde en slipcover, der vil passe din sofaen uden at have et specielt sted. Dette forårsager dog et problem med montering det korrekt, da der som regel en masse ekstra stof til at slås med. Tucking denne ekstra stof for at skjule det vil effektivt skjuler det ekstra stof og gøre din slipcover ser ud som om det var lavet til sofaen.

Instruktioner

•Loosely Placer slipcover over sofaen, så forsiden, kanter og sider er dækket. Forlade den ekstra stof over området pude.

•Træk det ekstra stof nær armene på sofaen ned og glatte dem over armen, skubber den ekstra stof mellem armen og puden. Placer en 12-tommer dyvel langs sprække mellem arm og pude og skubbe det, sammen med den ekstra stof til at sprække. Gentag dette for anden arm.

•Træk det ekstra stof over områderne pude mod bagsiden af sofaen, være omhyggelig med ikke at trække op foran, udsætter bunden af sofaen. Glat stof tilbage og over hynderne. Placer en 12-tommer dyvel langs hver af sprækker mellem puder og bagsiden af sofaen. Skubbe dyvler ned, sammen med den ekstra stof ind i sprækkerne.

•Vælg tilbage og inspicere slipcover for alle andre områder af ekstra stof. Guffe noget ekstra stof i en nærliggende sprække, indtil slipcover ser naturligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com