Hvordan til at pynte en baldakin

August 28

Hvordan til at pynte en baldakin

Baldakiner tilbyder skønhed og beskyttelse af personlige oplysninger, hvis de bruger uigennemsigtigt stof, og de kan endda holde dig varmere. Dette er, hvad der gjorde dem populære i middelalderen. Lutter baldakiner kjole op i sengen, og de kan også gøre sengen lyst til en hyggelig oase. En baldakin giver børnene deres egen magiske hideaway, og mere voksen versioner opretter en luksuriøs oase for voksne.

Instruktioner

•Tilføj feer og alfer til at skabe et æterisk look, især for et barns sengehimmel seng. Finde eller gøre små klud feer og alfer. Sy dem på baldakinen stof, positionering dem, så de ser ud som om de er flyvende, dans og snakker sammen. Brug minimal sting så søm arbejde ikke er indlysende. Brug en mesh baldakin til at forbedre den mystiske look. Tilføj accenter som blomster og buske, gør feer kig fra dem.

•Tilføj elegant bånd til at pynte en voksen baldakin. Vælg længder af brede velour eller satin bånd, at drapere på gulvet, selv efter at du binde dem op på en bue i hvert hjørne af sengen, at skabe et luksuriøst udseende. Alternativt kan du købe store pre-made buer og tillægger dem lange længder af bånd. Bånd vil holde tilbage stoffet i stil, uanset om det er tunge og uigennemsigtige eller lys og lacy. Lacy bånd ser elegant ud, men sy dem på en mere robuste stof som satin, så de ikke vil bare hænge. Dybt røde eller rødbrune bånd tilføje en romantisk, opulent føler og ser især rart med en creme baldakin. Hvid eller creme bånd tilføje en sød kig til enhver farve af baldakin.

•Vælg kontrasterende farver og teksturer af stof til en voksen baldakin retreat. For eksempel, hænge skår af chokolade satin fra hvert hjørne og drapere elfenben blonder vandret på tværs af toppen. Vind lace fabric løst omkring baldakin for en finurlig udseende, lade det kaskade ned i hvert hjørne.

•Opret en blomstrende haven tilbagetog for alle med en finurlig ånd. Denne stil ser pænt i et barn eller teenage piges værelse. Sy kunstige blomster på soklen, med ivy hængende fra toppen. Sy klud sommerfugle eller fugle over haven. For en voksen soveværelse med et country tema, sy kunstige blomster på de øverste hjørner af baldakinen som dekorationer. Sy en håndfuld med tilfældige intervaller på hver side hvis du har lyst.

•Spørg en kunstnerisk barn eller teen til at male et design på et fast stof. Dette gør et bekvemt alternativ til at male kalkmalerier på væggene, fordi hvis hun vokser træt af det, hun kan fjerne baldakin. Brug enten stof maling eller regelmæssig akryl maling til at oprette vægmaleriet på baldakinen. Brug glow-in-the-dark maling på et mørkt stof til at male et vægmaleri og lim glød i mørke stjerner på begge sider af stoffet. Har børnene male i et sted, hvor ikke du er bange for dem at gøre noget rod, som udenfor på en picnicbord, lægge aviser under stoffet først.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com