Hvordan til at pynte en elfenben bord med elfenben plader

December 13

Elfenben er en standard farve til sengetøj og retter på de fleste festsale fordi denne neutral farve matcher forskellige farveskemaer og temaer. Mens en elfenben bord toppet med elfenben retter kan oprette et klassisk look, kan det også blive tabt i rummet. Tilføj farve og dekorative accenter, der gør bordet pop, at omdanne det til et brændpunkt i rummet.

Instruktioner

•Vælge et farveskema til indslag på bordet. Farveskemaet kan binde ind i temaet for dit arrangement, for eksempel, aqua og lys brun til en strand-tema event. Alternativt, farveskema, magenta og sølv, kunne sig være temaet for begivenheden.

•Sæt en overlay på toppen af tabellen elfenben. Vælg en organza eller tyl stof i en farve, der koordinerer med dit tema, for eksempel, lys brun eller sølv.

•Indstil en løber ned midt på bordet. En runner, der indeholder en farve eller et design, der binder ind i din farveskema er ideel. For en strand-tema event, overveje en aqua runner eller en runner, der er udstyret med en muslingeskal print. Hvis du har valgt en sølv og magenta palet, lå en satin eller fløjl løber ned midt på bordet.

•Display en centerpiece på bordet. Vælge en enkelt centerpiece, såsom en glasskål fyldt med sand og vand med stearinlys flyder oven på det eller en høj blomsterarter arrangement af forskellige nuancer af pink. En anden mulighed er at opstille en række punkter langs runner, at skabe en centerpiece, der strækker sig over en del af længden af tabellen. For eksempel, at placere bloklys i varierende størrelser langs løberen og angive muslingeskaller, søstjerner og sand dollars mellem lysene.

•Arrange dækkeservietter eller opladere på hver plads rundt om bordet. Igen, vælge dækkeservietter eller opladere at tie i designet, for eksempel, sølv opladere eller muslingeskal-formet dækkeservietter. Indstille ivory pladerne oven på dækkeservietter eller opladere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com