Hvordan til at pynte en enkeltseng

November 21

Hvordan til at pynte en enkeltseng

Uanset om du er forælder forsøger at dekorere et værelse til et barn eller teenager eller voksen der trykkes i rummet, arbejder med en twin seng kan præsentere nogle udfordringer. Den lille størrelse af en twin seng kan vanskeliggøre indretning og design, men du kan stadig bruge din kreativitet og stil til at skabe en virkelig særpræget udseende.

Instruktioner

•Udskift din eksisterende seng ramme med en, der inkorporerer under seng opbevaring skuffer. Dette giver dig ekstra plads og reducerer rod i rummet.

•Installer Reol hovedgærde i stedet for din gamle, hvis du har brug for mere lagerplads til din læsning materialer; kigge efter en Reol hovedgærde med en indbygget læselampe. Uanset hovedgærde stil du vælger, indarbejde sine farver og stil i det overordnede design af rummet.

•Tilføj en dyne til sengen. Kigge efter en farve og tema, der går godt med de andre elementer i dit soveværelse.

•Sæt et udvalg af pyntepuder på din seng i løbet af dagen. Ændre puder med jævne mellemrum for at oprette en skiftende farvepalet.

Hæng familiebilleder og andre souvenirer omkring din seng for at oprette en personlig kunstgalleri. Skift dem billeder ofte som du finde nye foretrukne fotografier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com