Hvordan til at pynte på bagsiden af en Loveseat står over for en post

July 31

Hvordan til at pynte på bagsiden af en Loveseat står over for en post

Den måde at du arrangere møblerne i din forstuen påvirker humør og fornemmelsen af dit hjem. En overfyldt adgang, for eksempel, kan gøre dine gæster føle sig overvældet, mens en forstuen med ikke nok møbler kan give området et golde tone. Hvis dit hjem er designet på en sådan måde, at bagsiden af din loveseat ansigter posten, kjole det op. Bagsiden af en loveseat er ikke det mest æstetisk syn, så bruge mere dekorative elementer til at fikse det op.

Instruktioner

•Lean en billedramme, der er ca. 36 inches af 48 inches mod bagsiden af en loveseat i forstuen til dit hjem. Sætte et billede eller et maleri i rammen. Dette bliver omdrejningspunktet, så gæsterne se kunst snarere end bagsiden af loveseat. Design begrebet billedrammer på gulve giver boligen en hems-lignende føler.

•Indstil en konsol bordet langs bagsiden af loveseat i posten. En konsol bordet er et lille bord, der er brugt til indretning og lagring småting, og det er en fælles forstuen stykke. Kjole op møbler endnu mere ved at tilføje planter, stående billedrammer, stearinlys eller vaser på toppen tabellen konsol.

Hæng en kaste tæppe over bagsiden af loveseat. Kaste tæppe vil skjule nogle af ryggen, og give gæsterne noget andet end almindelig loveseat tilbage at se på. En dyne er også effektiv til denne dekoration teknik.

•Line bagsiden af en loveseat med store potteplanter. En stor potteplante tilføjer farve og konsistens, der distraherer øjet fra den loveseat tilbage.

•Sæt en rumdeler, såsom en høj panel af skodder eller en høj reol, mod bagsiden af en loveseat i en forstuen. Rumdeler afskærer område at foretage to separate rum, at give posten en smallere og hyggeligere følelse.

•Arrange overdimensionerede kurve langs bagsiden af loveseat. Fylde kurvene med dekorative elementer såsom opløftet tæpper eller vattæpper, pyntepuder og bøger.

Tips & advarsler

  • I stedet for en billedramme, lean et spejl mod bagsiden af loveseat. En anden mulighed er at læne sig en bred vifte af billedrammer mod loveseat - alle i forskellige størrelser - for at skabe en forskudt look.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com