Hvordan til at pynte på en gammel træ spisebord

December 11

Hvordan til at pynte på en gammel træ spisebord

I år, vil et træbord uundgåeligt tage på en samling af skrammer og ridser, der kan efterlade det ser slidt. Imidlertid behøver brudt i udseendet af en gammel træbord ikke at være en negativ funktion. Disse skelne mærker egner sig godt til en naturlig og hjemlig tema. En opdelt i spisestue sæt straks hjælper besøgende føle sig tryg og hjemme uden frygt for mindre spild eller uheld. De komfortable funktioner af denne type tabel indstillingen er varm og indbydende i enhver stil af hjem.

Instruktioner

•Sæt en løber ned i midten af en tabel til at blødgøre dens udseende. En runner med neutrale toner som elfenben, beige eller lysebrune vil supplere træ af tabellen. En fordringsløs runner opretter et tomt lærred, hvor din centerpiece og kuverter kan tage center fase.

•Arrange en centerpiece i midten af bordet, centreret om runner. Oprette en sæsonbestemt arrangement, der bringer udseendet af naturen ind i spisestuen for et naturligt udseende. Prøv en skål med små græskar og squash til efteråret, en serie af fyrfadslys spækket med julestjerner i vinter, konserves krukker fyldt med farverige blomster i foråret eller en todelt cupcake stå fyldt med jordbær og citrusfrugter i sommer.

•Indstil kuverter på hvert sæde. Om du får klar til et måltid, eller simpelthen udklædning spisebord til ser, komplet kuverter færdig udseendet af ethvert spisebord. På et minimum, omfatte en plade i midten af hver kuvert med farverige klud serviet på toppen. Wrap serviet med raffiabast, bånd eller en beaded armbånd til prikken over i'et.

Tips & advarsler

  • Holde glitz og glamour til et minimum, når dekorere en slidt træbord; alt for elegant stykker vil gøre møbler selv ser gamle og malplaceret. I stedet brug bløde stoffer og naturlige funktioner som bivoks stearinlys, kviste af pine og friske blomster til en charmerende look, der supplerer tabellen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com