Hvordan til at pynte på en Sofa

April 6

Om din stue eller den er hjem til en splinterny sofa eller en ældre model, der er altid ting du kan gøre for at gøre det ser endnu bedre. Indarbejde dine samlede indretning ind i din sofa design skaber en integreret, færdigt look, mens skiftende det tilbehør, du bruger med din sofa giver en skiftende farvepalet til at nyde.

Instruktioner

•Fastsætte plads bag og omkring din sofa til at være en forlængelse af sofaen, selv. For eksempel, hvis du har en moderne sofa i sort læder, bruge en sort og sølv trimmet spejl bag det for at sætte den ud. Accent sider af sofaen med sort og krom pole lamper eller tilsvarende moderne belysning turneringsplaner.

•Incorporate overordnet farve ordningen og udsmykning stil i rummet i indretningen af sofaen. Brug de samme grundlæggende farver, sammen med kontrasterende nuancer, der ser godt ud sammen. For eksempel, hvis din stue er tan, bruge et udvalg af beige og tan smide puder, sammen med et par farvestrålende dem for kontrast.

•Tilføj en attraktiv kaste tæppe foran sofaen. Vælg en dækkende farve tæppe med en farve at kontraster godt med sofa og hjælper det ud, eller et mønster tæppe, der omfatter sofa farve og mindst én anden nuance, der kan bruges som en markeringsfarve i rummet for nem udsmykning.

•Beskyt og forskønne sofa med en attraktiv dækning eller tæppe. Vælg et tæppe eller sofa cover med en attraktiv farve, der fungerer godt med resten af rummet.

•Tilføj et udvalg af pyntepuder i forskellige farver, og ændre dem puder ofte for at skabe et nyt look. Vælg farver, der går godt med sofaen og resten af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com