Hvordan til at pynte på kældervægge blok

October 25

Hvordan til at pynte på kældervægge blok

En kælder renovering kan give ekstra bit af plads behov for en voksende familie. At skabe en indbydende design som led i en kælder er så vigtig en opgave som at skabe en for en formel opholdsstue. Desværre, de forskellige linjer af en kældervægge blok kan være visuelt forstyrrende og angive over for besøgende at de går ind i et hjælpeprogram eller arbejdsområde. Men der er måder at pynte en kældervægge blok og lokke dine besøgende til at indtaste en stilfuld og beboelig plads.

Instruktioner

•Paint vægge. Maleriet er en nem og hurtig løsning for din kedelige kælder. Bruge maling beregnet til beton til at forhindre problemer med fugt og kondens. Male væggene og gulvet i kontrasterende farver for en klar afgrænsning mellem to, eller male dem samme farve for at skabe en følelse af varme og kabinet. Mønstre som striber eller en marmor effect kan tilføje sofistikerede til det lavere niveau af dit hjem.

•Installer en væg system. Vægsystemer er fastgjort til væggen som en ramme, normalt lavet af glasfiber eller metal, der er så dækket i malbare vinyl-klædte cement board. Nogle producenter har designet kælder væg-systemer, der kan overdækkes i stof til en blødere look. Kælder væg system eliminerer problemer træ og gips har med fugt og hjælper boligejer forhindre råd, mug og meldug. Stykker og dele af systemet, herunder panelerne stof eller vinyl kan nemt fjernes, hvis de får våde eller beskadiget.

•Paint et farverigt vægmaleri direkte på blokken på væggen eller Tilføj indrammet kunst langs kældervægge skabe visuel interesse. Husk at bruge en konkret maling, ikke akryl kunst maling, når du maler direkte på blok væg. Kunst bør være indrammet, ikke dingler direkte til væggene, at kunsten komme i kontakt med fugt. Vægmalerier kan skildre geometriske figurer, et landskab eller en familie historie. Kunst kan afhentes fra professionelle kunstnere, student kunstnere eller familiemedlemmer. Vælg et tema til at forme og redigere dine valg.

•Tilføj en flise mosaik væg. Mosaikken kan være en bredde af flise, der omkranser rummet som en stol jernbane, dækker en hel væg eller er tilføjet som en serie af gulv-til-loft paneler til at hjælpe visuelt "hæve" højden af rummet. Vælg en favorit landskab, hobby eller et emne, der passer til rummet for at skabe en mosaik om. For eksempel bruge cirkus billeder til en kids' underholdning værelse eller et stilleben for en kælder værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com