Hvordan til at pynte væggene: billede hængende Tips

February 25

Maling og tapet kan kun få dig så langt i processen med at forskønne dine vægge. Hvis du virkelig ønsker dine vægge til at tjene som en del af din indretning, klæde dem med billeder og andre kunstværker. Selvom hængende billeder kræver du at tage en hammer og målebånd, har processen ikke at være vanskelig. Bruge nogle simple tricks af handelen til at hænge dine billeder korrekt og omdanne dit space.

Instruktioner

•Få noget hjælp fra en ven. Hænge billeder bør ideelt set være en to-personers job. Anmod din partner om at holde op illustrationen og derefter tage et par skridt tilbage for at være sikker på du som placeringen før at sætte huller i væggene.

Hæng den største foto i rummet først. Den største billede vil sandsynligvis være det vigtigste knudepunkt i rummet, så beslutte dens placering først, klyngedannelse alle de andre, omkring det at sikre at samlingen billede ser sammenhængende.

•Brug den rigtige hardware. Selvom du kan suspendere billeder fra negle skubbet på en diagonal ind i væggen, vil ikke kunsten være så sikker, som hvis du bruger billede bøjler. Investere i forskellige størrelser af disse kroge til at gøre din installation sikrere og mere professionel. For tunge stykker, brug væg ankre til at bære vægten uden at beskadige væggen.

Hæng billederne i den rigtige højde. Kunst hængende i øjenhøjde føles naturligt og behageligt at seerne, og vil fange mest opmærksomhed.

•Measure flere gange før du foretager et hul i din væg. Holde billedet på væggen og markere, hvor du ønsker toppen til at være. Vend billedet, og på bagsiden, måle afstanden mellem krogen eller wire og toppen af billedrammen. Måle ned fra mark på væggen i samme afstand målt mellem krogen og toppen af billedet og gøre et varemærke til at angive, hvor du vil placere bøjlen.

•Anvend en plan for en sidste kontrol. Efter suspendere dit billede fra væggen, placere en plan oven på den for at sikre, at det er glat og perfekt-som-kan-være.

Tips & advarsler

  • Være kreativ - du behøver ikke at hænge en gruppe af rammer i en lige linje. Afhængigt af væggen, kan du oprette oprindelige, interessante skærme med vægkunst.
  • Kunstværker kan hænges i en vandret linje. Dette mønster skaber en større effekt på væggen, og ser bedst viste over et lang stykke af møbler, såsom en sofa eller en tabel.
  • Hængende vægudsmykning i en lodret linje giver en mere formel udseende og højde og raffinement tilføjes et værelse. Dette billede-hængende mønster ser bedst, når vises nær en døråbning.
  • En diagonal linje af billedrammer producerer en unik og interessant design. Dette mønster bør være forbeholdt en trappe hvor der er en naturlig progression af højde forekommer langs væggen.
  • Hænge billeder diagonalt på enhver anden væg vil give en akavet udseende til rummet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com