Hvordan til at redde en vejr beskadiget Teak bord

October 24

De rige glød af teak træ møbler kan tilføje en aura af sondring til din have. Teak er en stærk træ i stand til at modstå hårdhændet betingelser, men hvis det ikke er rengjort og olieret regelmæssigt, det vil vejret og vende grå. Hvis din teak havemøbler ser værre for slid, ikke haste til at erstatte den. En grundig rengøring og oliering kan gendanne din teak møbler til dets tidligere storhed. Følg disse trin for at gendanne din vejr-beskadiget teak bord.

Instruktioner

•Tag på gummihandsker til at beskytte din hud mod ammoniak. Hæld to kopper af ammoniak i en stor spand, og tilføje en capful af vaskemidler. Styrte krat pensel i løsningen og slyng det at blande ingredienserne.

•Arbejds i one-fod af one-fods sektioner, brug let tryk til forsigtigt krat vejr-beskadiget teak bord med opløsningen af ammoniak og vaskemiddel. Når hele tabellen, top og bund, har været skrubbes ned, slange det ud grundigt med en haveslange. Bortskaffe enhver ubrugt rengøringsmiddel.

• Lad tabellen tørre helt, helst i mindst tre dage.

•Pour teak olie op på en klud og gnide forsigtigt det ind i skoven i retning af kornet. Start i toppen af tabellen og arbejde din vej ned til bunden af benene. Frakke tabellen hele med olie, top og bund, og lad det tørre helt inden brug.

Tips & advarsler

  • For at bevare din teak bord ser sit bedste, Gentag denne proces tre gange om året, hvis du lader dine havemøbler udenfor året rundt; ellers Gentag hvert forår, når du sætter ud til møbler og hvert efterår, når du sætter det væk.
  • Den ammoniak, rengøring løsning vil dræbe din græs, så vær sikker på, at det er dræning i en kloak og ikke siver ind i din plæne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com