Hvordan til at redesigne et todelt hus i et victoriansk hjem

February 5

Hvordan til at redesigne et todelt hus i et victoriansk hjem

Victorianske hjem er kendt for deres unikke arkitektur. Nogle af de fælles elementer omfatter stort overdækket indgangsparti, der ofte indhyllingsafstand hjem, flere toppe og gavle og udsmykkede træ trim på boligens facade. Mest victorianske hjem også brugt flere stilarter af træ sidespor til at henlede opmærksomheden på de forskellige arkitektoniske elementer. Konvertere en split niveau hjem vil victoriansk stil er muligt, men kræve omfattende planlægning og hjælpe fra design og opbygge remodeling fagfolk.

Instruktioner

•Tour lokale kvarterer og tage billeder af victorianske hjem, som du finder attraktive. Så mange forskellige hjem stilarter passer den victorianske kategori, at du nødt til at indsnævre muligheder til dem, du gerne mest. En typisk split niveau hjem kan konverteres til nogle victorianske stilarter men ikke til andre. Du nødt til at indsnævre feltet at slibe ind på et par muligheder.

•Tag billeder af dit hjem fra alle fire højder. Udskrive disse billeder på din computer i sort og hvid, og praksis skitsering victorianske elementer til hjemmet. Victorianske hjem er mindst to-etagers boliger, nogle gange tre. Diskutere med din ægtefælle, hvor det lavere niveau kan konverteres til to historier, og hvordan det øverste niveau kan ændres til at acceptere victorianske arkitektoniske elementer. Det første skridt i enhver designproces brainstorming til at fokusere på et par favorit elementer samtidig fjerne andre.

•Consider hvordan de indvendige værelser vil ændres som følge af den udvendige ombygninger. I et victoriansk hjem, var hvert værelse designet til et bestemt formål. Formelle spisestuer, stuer, stuer, biblioteker og køkkener fyldt de lavere niveauer, mens stalde, undersøgelser og soveværelser fyldt de øverste niveauer. Omvendt kombinerer tri-niveau hjem ofte værelser for flere anvendelser. Beslutte på mål for indre af hjemmet som en del af planlægningsprocessen.

•Investigate finansiering muligheder og træffe beslutning om en hård budget. Før du starter den formelle byggeprocessen, skal boligejere kender deres grænser og bruge dette budget som et middel til at vælge indstillinger og indsnævre deres valg.

•Meet med en bygherre at diskutere hjemmets foundation om underkonstruktionen vil bære den ekstra vægt af den anden historie. Tilføje en anden historie til et hjem vil næsten dobbelt vægten af strukturen. En erfaren builder bør høres som en del af den opdagelse og planlægningsfasen at afgøre, om projektet vil kræve udgravning og fundament forstærkning ud over bygningens fysiske remodellering.

•Hire en arkitekt eller en oplevet "designe og bygge" hovedentreprenør til at konvertere de ideer, skitser og planer til blå prints. Dette projekt kræver komplet redesign af den eksisterende hjem, herunder mekanisk, elektrisk, VVS og HVAC-systemer. Projektet skal planlægges grundigt for at fastslå gennemførligheden og omkostninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com