Hvordan til at Remodel dit badeværelse for Senior levende

May 19

Amerikanere lever længere--den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse rapporterer den gennemsnitlige levealder var 78 i 2009. Mange ældre mennesker ønsker at bo i deres hjem så længe som muligt, men justeringer er ofte er nødvendige for at give dem mulighed for at "alder på plads." Du kan foretage nogle afgørende ændringer i dit badeværelse til at gøre sikker på det er sikkert og let tilgængeligt som årene går.

Instruktioner

•Remodel bad/brusebad område med en walk-in-bruser eller et badekar med et sæde; nogle modeller er tilgængelige for kørestole eller vandrere. Vælg en model med en nonskid overflade på gulvet og sædet. Omfatter en fast brusehoved, plus en håndbruser med en justerbar højde, anbefaler de nationale Aging i sted Rådet.

•Installer en senior-venlig toilet. Undertiden kaldes stol-højde toiletter, gør disse armaturer det nemmere at komme op og ned.

•Sæt grab barer i centrale steder. Installere mindst én Håndliste ved siden af toilettet for at give yderligere løftestang, når du trækker dig tilbage til en stående stilling. Omfatte grab barer i området bruser/badekar til at give sikkerhed samtidig med at komme ind og ud.

•Laveste håndvasken til at give lettere adgang. Omfatte knæ clearance under vasken for kørestolsbrugere.

•Enlarge alle døre ind i badeværelset så en senior med en rollator eller kørestol kan passere gennem let. Fjerne tærskler for at eliminere snuble farer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com