Hvordan til at Remodel en badeværelse fra Studs

April 7

Hvordan til at Remodel en badeværelse fra Studs

At tage et badeværelse ned til sin studs er en glimrende idé, hvis en større opgradering er nødvendig. Du kan kontrollere for lækager, køre nye ledninger og VVS, omkonfigurere inventar og endda tilføje isolering, hvis du ikke har det. Når alt det er gjort, du har sjovt del af job--føje alle de skinnende helt nyt inventar.

Instruktioner

•Measure badeværelse plads. Få de nøjagtige dimensioner, så det nye layout, der passer til de ændringer, du forestiller dig. Skitse hver væg med komplet målinger for vinduer og døre. Bestemme, hvis døren eller vinduet placering skal ændres.

•Fastsætte din nye layout efter at have set hvordan forskellige konfigurationer ser på papir. Holde på toilettet i det samme sted at gøre remodel lettere, hvis det er muligt. Placer forfængelighed, så det tjener som omdrejningspunktet i badeværelset. Se om du har plads nok til et boblebad.

•Planlæg din nedrivning, arbejder omkring familiebegivenheder så meget som du kan. Hænge plastfolie over døråbninger at holde drywall, og gips indeholdt i arbejdsområdet så meget som muligt. Finde ud af en plan for at bruge et andet badeværelse under remodel. Bære gamle materialer til gården og off ejendom hurtigt at holde arbejdsplads så pænt som muligt.

•Installer nye VVS og ledningsføring efter reparere eventuelle beskadigede indramning. Undersøge de væggen studs, loft spær og gulv bjælker omhyggeligt. Kigge efter vandskader, utætte afløb og forældede ledninger. Foretage alle nødvendige reparationer. Køre nye vandrør for at rumme vigtigste inventar og installere nye afløbsrør.

•Build plads tilbage, og sæde nye armaturer. Dække loft og vægge med drywall og glat leddene med fælles sammensatte. Installere badekar, forfængelighed kabinet, brusebad stall og opbevaring kabinetter. Lægge fliser eller vinyl gulvbelægning og sæde toilettet sidst. Male fodpaneler før sømning dem på plads. Hook op alle lamper og hænge badeværelsesdøren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com