Hvordan til at Remodel en badeværelse

January 27

Lad ikke trange badeværelse omvej dig fra at købe din drømmebolig! En simpel remodel projekt kan tilføje plads til dit badeværelse giver det bare ansigtsløftning skulle kalde din komfortable nye plads hjem. I denne artikel vil du opdage måder at øge størrelse og anvendelighed af ethvert badeværelse rum.

Instruktioner

Hvordan til at Remodel en badeværelse

•Apparatet undersøge dit badeværelse space og værelser ved siden af badeværelset. Tage nøjagtige målinger af badeværelse og tilstødende værelser. Omsætte disse målinger til at skalere på ternet papir. Kontrollere, om nogen toiletter, deler en fælles mur med dit badeværelse. Sørg for at medtage målinger af disse toiletter. Tjek din tegning for at afgøre, om du kan fjerne et skab og tilføje at plads til dit badeværelse. Vil det kvadrat-off dit badeværelse? Vil du gå glip af den skabsplads? De tapetserede væg på højre side af døren var i før remodel foto her, et skab til en tilstødende soveværelse.

•Efter du har målt dit badeværelse og gennemført målinger til din millimeterpapir, kan du bestemme, hvor til at sætte inventar, som toilet, håndvask og bruser. Mange muligheder findes for dræn og brusere, såsom fliser, skær, forfængelighed, piedestal dræn og meget mere. Vurdere, om du har brug for counter plads til sådanne ting som tandbørster og hår tilbehør. Afgøre, om der er andre måder, som reoler, til at opnå dette eller hvis du får brug for en forfængelighed. Hvis der er en hall skabet hvor badeværelse poster kan være nemt lagres og konsulteres end måske behøver du ikke en forfængelighed. Med hensyn til brusere forudbestemt bøtter og indsætter krævede dimensionering, hvorimod fliser giver mulighed for fleksibilitet er størrelse og placering.

•Dette badeværelse målt lige over 5 fod bred af omkring 7 fod lang. For at tilføje plads, blev et skab fjernet fra et af soveværelserne, som viste at soveværelse ind i et kontor, men tilføjet en 2 x 3 fods kvadrat til badeværelset, der var lige plads nok til toilettet. Vinduet blev erstattet med et nyt vinyl vindue, lavet specielt til badeværelser, og bruseren blev flyttet til denne nye placering. Det nye vindue har "regn" glas, der giver privatliv uden en blind, så masser af lys kommer gennem vinduet. Flise indkvarteret pænt uregelmæssige størrelsen af dette badeværelse.

•Ekstra plads savers omfatter box-stil hylder på væggen, corner hylder eller en over-the-toilet reol. Omfatte skabslåger for at skjule ting som toiletpapir og andre personlige genstande. Medicin kabinetter er en anden måde at gemme badeværelsestilbehør uden at skære ind i den overordnede plads i badeværelset. Nogen kan planlægge et badeværelse omforme. Det er en fantastisk måde at skabe det look, du ønsker og personliggøre dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com