Hvordan til at Remodel et 100 år gammelt hus

October 4

Hvordan til at Remodel et 100 år gammelt hus

Victorianske ned ad vejen idræt en levende palet af "painted lady" farver på sin charmerende facade. Den vedlagte prisseddel er lige så uimodståelig. Du er i markedet for et hus og elsker tanken om remodellering et vintage hjem, men omfanget af projektet har holdt dig tilbage. Heldigvis har du de færdigheder, det tager for at gøre arbejdet med lidt hjælp. Det er tid til at komme forbi denne frygt. Hvis du tror alt for længe og fast ejendom marked rebounds, at 100-årige skat kunne være ude af din finansielle nå.

Instruktioner

•Forstærkning tillid og inspiration ved at læse Pittsburgh Post-Gazette artiklen om den rookie, der tog på en gammel-hjem remodeling projekt med ingen erfaring-- og det lykkedes smukt.

•Spørg lokale boliger myndigheder om ejendommens juridiske status; 100 år gamle hjem og andre erklæret "nationale historiske vartegn" er underlagt forskellige remodeling regler og bestemmelser end strukturer, der ikke har modtaget denne betegnelse. Søge efter originale tegninger eller udarbejde din egen remodeling plan ved hjælp af din computer og CAD software.

•Evaluate alle værelser i de 100 år gamle hjem. Tage noter på betingelse af væggene, elektriske, VVS og anden infrastruktur. Inspicere taget og foundation. Adskille din remodeling liste over projekter i to: dem, der skal gøres straks på grund af strukturelle forværring og kosmetiske ændringer, der kan vente til senere.

•Applicer for en friværdi linje af kredit ved hjælp af egenkapitalen i ejendommen som sikkerhed til at finansiere din renovering. Opnå remodeling tilladelser/licenser fra lokale myndigheder. Leje en container til at holde det affald, du vil fjerne. Gemme møbler på et leje af anlæg. Fjern apparater (genanvendelse kontaktvirksomheder eller velgørende organisationer til at donere brugbar apparater), frysere og andre anlæg, driftsmateriel. Rippe op tæpper og polstring.

•Tag en forhammer til forringet gipsvæg. Rippe ud gamle isolering og beskadiget tømmer bruges til at ramme op ikke-vægt-bærende vægge. Deltage i til skimmel fjernelse og andre miljømæssige risici du finde. Fjerne og udskifte elektriske ledninger og beskadigede VVS til at bringe disse op til kode. Re-wire det elektriske felt.

•Forbind-frame vægge med Termit-resistente tømmer. Dække denne nye ramme med drywall, der er blevet fremstillet for at bekæmpe skimmel og meldug. Installer flise, træ, komposit eller polstring og tæppe til gulv. Male værelser med antimikrobiel-infunderes maling, der matcher den karakter og stil af huset. Tilføje periode trim wainscoting, støbning og andre victorianske rører.

•Tilføj dit remodeling job til inspektioner af lokale embedsmænd så de logge på alle ændringer du har lavet. Gå videre til de mere kosmetiske udvendige projekter såsom sidespor, mursten og andre arbejde efter behov. Udskifte gamle døre og vinduer med bjærget ækvivalenter eller i de mindste, stilarter, der afspejler den alder og modenhed i hjemmet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com