Hvordan til at Remodel et bad & brusebad

November 17

Hvordan til at Remodel et bad & brusebad

Et badeværelse ansigtsløftning, der omfatter en ny badekar og bruser gør rummet synes nybygget. Et par rører, såsom friske væg maling, nye håndklædetørrer og artwork giver en hel værelse makeover. Når en ny badekar og bruser er på plads, gør dette tilføjer kabinetter og ny gulvbelægning meget lettere. Der er udfordringer involveret, såsom at få gamle bruseren eller karbad ud af huset og nye inde. Men remodel vil øge hjemmets samlede værdi i de fleste tilfælde, så det er værd at den tid og penge investeret.

Instruktioner

•Measure badeværelse plads. Trække de nøjagtige dimensioner på millimeterpapir. Planlæg at remodel omkring det eksisterende toilet rum. Prøv at lade toilet afløbet præcis, hvor det er, fordi repositionering toilettet er tidskrævende og labor intensiv.

•Sketch forskellige muligheder for et layout. Tegne en separat brusebad og boblebad, et badekar-bruser combo, eller badekar og flisebelagt bad bygget på stedet. Gå over badeværelse design bøger før du opretter en endelige plan. Besøg et hjem forbedring butik at undersøge vigtigste inventar lukke. Bruger ikke et karbad eller brusebad for stor for et badeværelse, eller det vil gøre rummet ser trange. Design alt i god andel, selvom du skal bruge en lille brusebad eller badekar.

•Forbered at fjerne gamle badekar og bruser. Afbrød el og VVS. Brug en elektrisk rundsav til at nedrive store enheder for at få dem ud af badeværelset. Finde ud af den bedste rute til at flytte nye armaturer til badeværelse plads. Bringe en premade brusebad ind i huset via en glidende glasdør, f.eks. Fjerne et enkelt ikke-bærende væg, som en anden mulighed, at transportere et karbad eller brusebad i badeværelset.

•Tag bad vægge ned til studs at omdirigere VVS eller el. Installere ledninger for en jetted karbad, f.eks. Tilføj vand linjer inde i væggen indramning til at tilføje en keramisk flise brusebad. Installer drywall eller gips bestyrelsen til at dække væggene for maleriet. Ramme gulvet med et støttesystem til at holde en brusebad eller badekar.

•Installer nye karbad og bruser enheder. Niveau brusebad og karbad enheder før du anvender væg flise. Caulk omkring alle passende mellemrum. Bruge høj kvalitet vandhaner og brusehoveder designet til at holde i mange år. Find ud af forbrugernes vurderinger af vandhaner og brusehoveder før du køber dem.

Tips & advarsler

  • Bære en ansigts maske at holde fra vejrtrækning konstruktion støv i visse faser af remodel. Gips støv, for eksempel, er en kendt sundhedsfare.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com