Hvordan til at Remodel et badeværelse for en aldrende forælder

June 29

Som din forælder aldre, har hun særlige bekymringer, når det kommer til badeværelset. Mobilitetsspørgsmålene kan forhindre hende i at bruge et badekar eller hæmme hendes evne til at bruge toilettet. Hvis hun kræver en kørestol, walker eller sukkerrør, kan navigere en traditionelle badeværelse være en udfordring. Remodel et badeværelse for en aldrende forælder at øge hendes komfort. Selvom du ikke nødvendigvis behøver at følge de amerikanere med handicap Act (ADA) retningslinjer for et badeværelse, bruge dem som udgangspunkt kan hjælpe dig med at træffe beslutninger for tilgængelige badeværelse remodeling.

Instruktioner

•Widen døren og plads i badeværelset. Selv hvis din forælder ikke behøver en kørestol nu, er der en chance for at hun skal man fremover. Det er bedst at gøre ordninger for denne mulighed nu, så hun ikke føler sig fanget i sit eget hjem. Døren skal være mindst 32 inches lang.

•Installer en dør, kan du nemt åbne på alle tidspunkter. Traditionelle badeværelse dørene åbner indad. Men hvis dine forældre var at falde foran denne dør, kunne det blokere du eller akut fagfolk fra at nå hende. På grund af dette, skal du vælge en dør, der åbner udad eller der glider ind i en lomme. Hvis du har låse på døren, bør der være en måde for dig at åbne det fra udenfor.

•Opret en walk-in bruser eller bad karbad. En ældre person kan muligvis ikke skræve over murene af en traditionel badekar.

•Øge toiletsædet. Sidder på en lav toilet seat er en udfordring. Købe en hævet toilet seat eller installerer et nyt toilet, der er højere.

•Installer bar tæt på toilet og bruser eller badekar. Sikre, at bjælkerne er knyttet til væggen studs for tilstrækkelig støtte. Disse kan hjælpe dine forældre til at sidde og manøvrere selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com