Hvordan til at Remodel et badeværelse for kørestole

March 8

At være i kørestol ændrer den måde, du interagere med verden, gør nogle opgaver, vanskeligt eller umuligt. Badeværelse adgang er især hårdt, med små døre, lille interiør og unwelcoming funktioner. Hvis du planlægger et badeværelse omforme, optage funktioner, der gør det lettere for en kørestol beboer til at manøvrere.

Instruktioner

•Udskift den nuværende badeværelsesdøren med en, der opfylder standarderne for amerikanerne med Disabilities Act, eller ADA. En dør 36 inches lang giver rigelig plads til en kørestol at passere igennem. Installere døren, så det svinger udad, ikke indad.

•Enlarge badeværelse indtil du har mindst 60 inches af plads i midten af rummet til at manøvrere en kørestol. Dette kan medføre en større strukturel remodeling for at flytte et eksisterende badeværelse væg. Konsultere en velrenommeret builder for at afgøre den sikreste måde at forstørre badeværelset remodel undervejs.

•Installer en roll-gennem brusebad, tillader en kørestol beboer til at overføre til en badestol eller bruge en speciel shower kørestol. ADA brusere er tilgængelig fra VVS leverandører, eller du kan mode brugerdefinerede bruser bred nok til en kørestol at komme ind.

•Øge højden af toiletstol for overførsel fra en kørestol. Installere overførsel barer på siderne af toiletstol, hvis kørestolen beboer kan bruge sine arme til at flytte sig fra en plads til en anden. Ellers give tilstrækkelig plads ved siden af toilettet for at bruge en handicappet lift.

•Monter dræn på væggen så en kørestolsbruger kan få adgang til dem let. Brug hane håndtag og lav spejle til at gøre grooming en snap. Give rigelig skuffen opbevaring nås højde til stash kosmetik og medicin. Overveje en skuffe lås, hvis børn har adgang til badeværelset.

Tips & advarsler

  • Når remodeling dit badeværelse for kørestolsbrugere, spørge builder til at give rigelig forstærkning blokering i vægge for grab barer. Desuden anmode om blokering i området loft, hvis du planlægger at installere loft-monteret støtte elevatorer eller tilbehør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com