Hvordan til at Remodel et badeværelse med en stå op brusebad

November 23

Hvordan til at Remodel et badeværelse med en stå op brusebad

Remodellering et badeværelse med massagebruser stand-up kræver særlige overvejelser og en anderledes tilgang fra der træffes til remodeling et bad med en traditionel badekar. Lægge mere vægt på flise design, da det ikke er skjult bag et badeforhæng. Også, forskning muligheder for brusevæg. Badeværelse med massagebruser stand-up kan se rent og moderne, hvis du vælger den rigtige inventar og finish.

Instruktioner

•Evaluate layout af dit badeværelse til at afgøre, om den aktuelle konfiguration er den mest effektive. Overveje at flytte din stand-up bruser og placere den i et hjørne for at spare gulvplads.

•Udskift den eksisterende væg- og gulvfliser i bruseområdet. Koordinere flise udvalg med køkkenbordet og backsplash materialer. Overveje at installere en accent væggen i bruseren området at gøre det et brændpunkt i rummet. Vælg tekstureret flise eller farverige genvundet glas fliser og installere overhead bruser belysning til at belyse denne særlige funktion. Også installere en indbygget niche i bruseren væggen at tilbyde opbevaringsplads til toiletartikler.

•Vælg en ny brusevæg for stand-up bruseren. Rammeløse Bruseafskærmninger ser rene og reducere visuelle rod. Neo vinkel brusere funktion tre kan vinklet fly og glas og købes som en enkelt enhed og installeret i et badeværelse hjørne. Du kan også bygge en brugerdefineret brusevæg ved hjælp af glasblokke.

•Tilføj efterbehandling rører til den badeværelse indretning. Placere bløde tæpper under bruseren døren, at koordinere med farveskema. Placer en teak brusebad bænk i stand-up brusebadet føje varme og skabe et sted for afslapning.

Tips & advarsler

  • Se gennem hjem interiør designmagasiner for inspiration til dit badeværelse remodel.
  • Ansætte en blikkenslager til at installere nye armaturer eller omkonfigurere din badeværelse layout, hvis du ikke er bekendt med disse opgaver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com