Hvordan til at Remodel et badeværelse uden at tilføje et badekar

September 12

I mange hjem får badeværelset mest brug, som kræver det at blive ombygget hurtigere end andre rum i dit hjem. Du behøver ikke at erstatte badekarret i dit badeværelse til med held remodel rummet. Fjernelse af et badekar kræver omfattende byggearbejder og færdigheder. Remodeling resten af badeværelset--vægge, gulve, vil armaturer - skabe et nyt udseende til dit badeværelse. Ændre vægfarven eller gulv i badeværelset straks bygger om rummet.

Instruktioner

•Paint loft i dit badeværelse. Skrue roller extender til håndtaget af paint roller. Dette tillader dig at rulle maling på loftet uden at skulle forcere en stepstool eller stigen. Afslutte loftet ved at anvende maling på kanterne med din pensel. Afhængig af din personlige præferencer, kan du ønsker at anvende en anden frakke af loftet maling.

•Paint vægge i badeværelset. Når du vælger din maling farve til dit badeværelse tage i betragtning, at lys maling farver skaber en illusion af et større badeværelse og mørke maling farver gør rummet udseende mindre.

•Tag din nuværende gulvbelægning. Placer din brækjern, hvor gulv og væg mødes. Lirke Gulvbelægning fra gulvet. Hvis din gulvbelægning har tack strips, fjerne dem med din hammer.

•Sweep badeværelsesgulvet hen til ophæve snavs og debris. Dette skaber en ren arbejdsoverflade til at installere nye gulve.

•Installer dit badeværelse gulvbelægning ifølge producentens anvisninger.

•Shut slukke strømmen til badeværelset på boksen vigtigste kredsløb i dit hjem. Fjern din nuværende lampen. Skru skruer, der holder den lampen på plads og få snoet ledning nødder. Omhyggeligt placere i lampen på en flad overflade for at forhindre det fra eventuelt bryde.

•Installer dit nye lampen ifølge producentens anvisninger. Tænd for strømmen i badeværelset på boksen vigtigste kredsløb i dit hjem og teste den lampen.

•Shut fra vand til håndvasken på vandforsyningen linje ved at dreje knappen til positionen "off". Afinstallere dit badeværelse vask vandhane ved at afbryde slanger og bolte. Installerer et nyt badeværelse hane og tænd for vandet igen. Test for at kontrollere hanen ikke har lækager.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com